ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ εκφράζει την ικανοποίησή της, για την ένταξη και την καταχώρηση προς αποζημίωση των ιατρικών επισκέψεων που πραγματοποιούνται στα ιατρεία και κατ΄οίκον στην εφαρμογή του Συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης (ΣΗΣ), για τους ασφαλισμένους του ΥΠΕΘΑ.

Η υλοποίηση και της εν λόγω προγράμματος, ήταν κύριο αίτημα της Ομοσπονδίας μας , στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης των στρατιωτικών και των μελών των οικογενειών τους και αποτελεί  ακόμη μία δικαίωση για την Ομοσπονδία μας, καθόσον και το συγκεκριμένο θέμα – επέκτασης του συστήματος συνταγογράφησης και για περαιτέρω διευκολύνσεις του στρατιωτικού προσωπικού (πχ. Ιατρικές εξετάσεις), είχε τεθεί μετ΄ επιτάσεως με το ανωτέρω σχετικό έγγραφό μας. “Διαβάστε εδώ¨

Η βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης και η Μέριμνα του Προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, αποτελεί μείζον αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, η οποία στηρίζει κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση με σκοπό οι Έλληνες Στρατιωτικοί και τα προστατευόμενα μέλη αυτών, να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες υγειονομικής υποστήριξης, ισότιμες αυτών των υπολοίπων πολιτών.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook