ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από σωρεία θεσμικών παρεμβάσεων της ΠΟΜΕΝΣ τόσο στον Υπουργό Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, όσο και στην επίσημη συνάντηση αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας μας με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, δόθηκε επιτέλους λύση στο χρόνιο αίτημα – ταλαιπωρία όλων των εν ενεργεία στρατιωτικών.

Είναι γεγονός η πλήρης ένταξη όλων των ασφαλισμένων στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, όπως είχαν δεσμευτεί στην ΠΟΜΕΝΣ, τόσο ο κ. ΥΕΘΑ, όσο και ο κ. Πιερρακάκης.

Με αυτήν την πολιτική πρωτοβουλία των κ.κ. Υπουργών, επιτυγχάνεται η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς τους συναδέλφους μας στρατιωτικούς στην απλούστευση και επιτάχυνση των διαδικασιών, καθώς επίσης και στον εξ ορθολογισμό της ιατροφαρμακευτικής μας δαπάνης.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, όσοι είχαμε την τιμή να παρευρεθούμε ως εκπρόσωποι της ΠΟΜΕΝΣ σε μια από τις πολλές θεσμικές συναντήσεις, όπου η ειλικρινής διάθεση των κ.κ. Υπουργών για άμεση επίλυση του χρόνιου αυτού θέματος, θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη και που σήμερα γίνεται πράξη.

Εμπιστευόμαστε την ΠΟΜΕΝΣ και τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις της.

Γνωρίζει τους προβληματισμούς μας – Ξέρει τον τρόπο επίλυσης τους.

<<Πλήρης ένταξη των ασφαλισμένων των Ενόπλων Δυνάμεων στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης>>

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook