ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις εξελίξεις από την αίτηση ακύρωσης που είχε ασκήσει η ΠΟΕΣ – ποια απ΄ όλες;;; –  για το ζήτημα των νυχτερινών, η οποία κατόπιν διαδοχικών αναβολών δεν έχει ακόμη εκδικασθεί.

Είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο αναβάλλεται συνεχώς η εκδίκαση της υπόθεσης και αν αυτό γίνεται κατόπιν αιτήματος του Ελληνικού Δημοσίου, του Εισηγητή της υπόθεσης ή της ίδιας της ΠΟΕΣ.

Ερωτούμε όμως, όταν και αν εν τέλει η υπόθεση αυτή εκδικασθεί, θα παρασταθεί η ΠΟΕΣ ενώπιον του Δικαστηρίου; Ή θα αφήσει να απορριφθεί ως απαράδεκτη και αυτή η αίτηση ακύρωσης, όπως έγινε στην περίπτωση του μισθολογίου;

Υπενθυμίζουμε ότι στην υπόθεση αυτή, αν και η ΠΟΕΣ εξέδιδε ανακοινώσεις ότι έδινε την μάχη στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ότι πάλευε μόνη για την ανατροπή του μισθολογίου – η ίδια που επικροτούσε το 2017 το εν λόγω μισθολόγιο!!! – , εντούτοις η επίσημη απόφαση του Δικαστηρίου αναφέρει ότι η ΠΟΕΣ ούτε παραστάθηκε ούτε εκπροσωπήθηκε!!!

Μήπως αναμένεται να γίνει το ίδιο και στην υπόθεση των νυχτερινών;

Οι στρατιωτικοί γνωρίζουν πλέον ποιος δίνει τη μάχη για την προάσπιση των συμφερόντων τους και ποιος αναλώνεται σε επικοινωνιακού τύπου και χωρίς ουσία ανακοινώσεις.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Ασμχός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

378_20_10_2021_

 

 

 

 

Facebook
Αρέσει σε %d bloggers: