ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών «Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ», για πρώτη φορά στην έως τώρα πορεία της, καταφέρνει να ενεργοποιήσει μία σημαντική λειτουργία στη συλλογική εκπροσώπηση των στρατιωτικών και αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε εσάς και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε.

Η λειτουργία αυτή δεν είναι άλλη, από την ενεργοποίηση του μηνιαίου συστήματος συλλογής συνδρομών των μελών, μέσω των λογιστικών κέντρων της Υπηρεσίας, που μας προσδίδει τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους αποκλειστικά για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των συναδέλφων και των μελών μας.

Γνωρίζοντας την κρισιμότητα των ιστορικά δύσκολων στιγμών, που βιώνει το Έθνος μας, λόγω της φονικής πανδημίας που πλήττει ολόκληρο τον κόσμο και θέλοντας να τιμήσουμε:

  • την μνήμη του συναδέλφου μας Μ.Κ. του Δ΄ Σώματος Στρατού, που έχασε τη ζωή του από τον φονικό ιό,
  • την δύναμη ψυχής που καταβάλλουν όλοι οι συνάδελφοι μας, στα σύνορα του Έβρου και των Νησιών του Αιγαίου που έδωσαν και δίνουν τη μάχη σε δύο μέτωπα.
  • τους ακούραστους Ιατρούς και Νοσηλευτές των στρατιωτικών Νοσοκομείων της χώρας.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ σήμερα, η ΠΟΜΕΝΣ με τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις της, μέρος των εισφορών των συναδέλφων μας, για την προμήθεια υγειονομικού υλικού κατάλληλου στην αντιμετώπιση του COVID -19 (κορονοϊού), σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Υγειονομικού των Γενικών Επιτελείων, συμβάλλοντας και εμείς στην συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται.

Καλούμε με την σειρά μας τους Φορείς και Επιχειρήσεις της Πατρίδας μας, τις Ομοσπονδίες, τους Συλλόγους και τις υπόλοιπες Ενώσεις των Στρατιωτικών, να συνταχθούν στην πρωτοβουλία αυτή της ΠΟΜΕΝΣ, προσφέροντας την  υποστήριξη τους, στους ήρωες  των συνόρων μας και στους μαχητές των Νοσοκομείων μας.  

Η ΠΟΜΕΝΣ καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας, να δικαιώσει έμπρακτα αυτούς τους μαχητές και γενικότερα όλους τους εν ενεργεία στρατιωτικούς που νυχθημερόν αποτελούν παράγοντα σταθερότητας και ασφάλειας της  Χώρας.

Όλοι οι Έλληνες Στρατιωτικοί, ενωμένοι έχουμε την δύναμη να δώσουμε και αυτή την κρίσιμη μάχη, που θα εξασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας, στους συνανθρώπους μας και στην ίδια μας την Πατρίδα.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook