ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, 

H ΠΟΜΕΝΣ, στα πλαίσια της ορθής ενημέρωσης των στελεχών των ΕΔ, σχετικά με την καταβολή του επιδόματος ειδικών συνθηκών, απευθύνθηκε και συζήτησε με αρμόδιους επιτελείς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε να σταματήσει την παραπληροφόρηση που διακινείται στο διαδίκτυο.

 Η ενημέρωση που έλαβε χώρα, παρουσία του Προέδρου κ. Δημητρίου Ρώτα, και της Γραμματέας Ισότητας Φύλων κ. Κατερίνας Κιουρτσίδου, είναι ότι το εν λόγω επίδομα αναμένεται να αυξηθεί, όπως το είχαμε αιτηθεί ως ΠΟΜΕΝΣ, κατά την πρόσφατη συνάντηση μας με το γραφείο του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Πετραλιά  https://pomens.gr/enimerosi/deltia-typou/2366-episeme-synantese-pomens-sto-ypourgeio-oikonomikon και μάλιστα να διέπεται από ειδικό καθεστώς φορολόγησης (αφορολόγητο), όπως συμβαίνει με άλλα χορηγούμενα επιδόματα.

https://pomens.gr/enimerosi/epistoles/2154-pomens-enimerosi-gia-themata-prosopikoy-polemikoy-naftikoy

 Επιπρόσθετα, στο προσωπικό των Φρεγατών που θα συμμετέχει, στην Ερυθρά Θάλασσα, θα καταβάλλεται εφάπαξ, επιπλέον επίδομα στο ύψος των 1500 ευρώ.

 Για τα όσα ενημερωθήκαμε, αναμένουμε να γίνουν πράξεις, για το καλό του προσωπικού που σε καθημερινή βάση, εκτελεί τα καθήκοντά του, με αξιέπαινο τρόπο.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, 

Σας καλούμε να απευθύνεστε στην ΠΟΜΕΝΣ που λέει μόνο αλήθειες, χωρίς λαϊκισμούς και άναρθρές κραυγές.

Ενημερωνόμαστε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας https://pomens.gr.

Εγγραφόμαστε μέλη στις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις της μεγάλης οικογένειας της Ομοσπονδίας μας  https://pomens.gr/aitisi-eggrafis.

Δυναμώνουμε την Φωνή μας –  Δυναμώνουμε την Συμμετοχή μας.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Ασμχός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γώργιος Κυριακάκης
Ανχης (EM)

 

Facebook