ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ, χαιρετίζει την άμεση ανταπόκριση του Γενικού Επιτελείου Στρατού στο αίτημα που καταθέσαμε από κοινού με την  Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ),https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/1316-pomens-adeies-stelexon-e-d-pou-tithetai-se-periorismo-karantina, με την αποστολή σαφών οδηγιών προς τις Διοικήσεις των Μονάδων, για την ορθή τήρηση της σχετικής νομοθεσίας για τους συναδέλφους μας, που όπως ορίζεται στο πεδίο εφαρμογής της από 11.3.2020 Π.Ν.Π., απαιτείται να τεθεί σε περιορισμό, λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό COVID-19, για τους οποίους ενώ  προβλέπεται αναρρωτική άδεια ειδικού σκοπού, οι Διοικήσεις των Μονάδων προβαίνουν εσφαλμένα σε χρέωση κανονικών ή άλλων δικαιούμενων αδειών.

 Η απόφαση αυτή αποτελεί μια ακόμα πολύ σημαντική επιβεβαίωση της ορθότητας των προτάσεων μας (ΠΟΜΕΝΣ-ΕΝΩΣΕΙΣ), που δεν περιορίζονται στην έκδοση ενός εγγράφου ή στην δημοσιοποίηση του στα sites, αλλά με συνεχείς προσπάθειες, επαφές και διαβουλεύσεις με αρμόδιους φορείς δικαιώνουν τις συνεχείς προσπάθειες του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Καλούμε δε και τους υπόλοιπους θεσμικούς φορείς της εκπροσώπησης των Στρατιωτικών να ακολουθήσουν το δρόμο της προσπάθειας και των έργων και να μην αναλώνονται σε τίτλους εντυπωσιασμού, κενού περιεχομένου.

Η ΠΟΜΕΝΣ και όλες οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις της, επικυρώνουν συνεχώς με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, την αδιαμφισβήτητη αναγνώριση, από όλους τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς αποτελώντας παράλληλα την ελπίδα των Στρατιωτικών για να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

ΥΓ.  Στο πλαίσιο της αντικειμενικής ενημέρωσης σας, ζητήστε ανάλογες αποδείξεις – έγγραφα, από όσους προσπαθούν ατυχώς να σας πείσουν ότι σε αυτούς οφείλετε η επιτυχία αυτή. Δεν θα σας δείξουν τίποτα. Γιατί πολύ απλά δεν έχουν συντάξει την παραμικρή λέξη για το θέμα…

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook
%d