αγαπητά μέλη

(update 07/04/2021)

Mετά από απαίτηση πολλών συναδέλφων, δίνεται πλέον η δυνατότητα και στους υφιστάμενους πελάτες ΗΡΩΝ με υπηρεσιακή ταυτότητα να υπαχθούν στο ΟΜΙΛΙΚΟ με την διαδικασία αλλαγής προγράμματος,

Ο ΗΡΩΝ ιδιωτική εταιρεία παραγωγής και προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας με αφορμή την παρουσίαση των νέων ανταγωνιστικών προγραμμάτων του, επιθυμεί να προβεί σε οικονομική προσφορά των οικιακών παροχών ηλεκτρισμού και αερίου των στελεχών που είναι μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Μυτιλήνης – Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ, Η προσφορά αφορά τις οικιακές παροχές του ηλεκτρισμού και αερίου και μπορούν να κάνουν χρήση της προσφοράς συνάδελφοι οι οποίοι δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι της Λέσβου αλλά έχουν ιδιόκτητη κατοικία στην Ηπειρωτική Ελλάδα, και επιθυμούν να λάβουν την προσφορά για την εκεί οικία τους.

Παρακαλώ  όπως σημειωθεί πως το αναφερόμενο πρόγραμμα ηλεκτρισμού UP είναι χωρίς καμία χρονική δέσμευση και χωρίς ρήτρα αποχώρησης, ενώ η ένταξη σε ΟΜΙΛΙΚΟ πρόγραμμα αφορά 24 μήνη δέσμευση, και δίνεται η επιλογή στα στελέχη να επιλέξουν που θα ενταχθούν. Τα προγράμματα αερίου (δεν αφορούν την Λέσβο αλλά μόνο την ηπειρωτική Ελλάδα) είναι ανοιχτά χωρίς δέσμευση και ρήτρα αποχώρησης.

  • Η ένταξη σε πρόγραμμα UP μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε ΑΦΜ με πολιτική ταυτότητα συγγενικού προσώπου.
  • Η ένταξη σε ΟΜΙΛΙΚΟ UP μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε ΑΦΜ με υπηρεσιακή ταυτότητα και βεβαίωση μέλους.
  • Δίνεται η δυνατότητα σύγκρισης οφέλους με τον υφιστάμενο πάροχο ηλεκτρισμού των στελεχών, καταθέτοντας τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό.
  • Η προσφορά ένταξης σε ΟΜΙΛΙΚΟ UP έχει χρονικό όριο λήξης με δυνατότητα παράτασης εφόσον ζητηθεί.
  • Σε ανάγκη κατάθεσης ΥΔΕ (ηλεκτρολογικού σχεδίου)  κόστος 35€ από 60€ για την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η Προσφορά είναι ενεργή μέχρι 30/04/21, για πληροφορίες – διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Ενεργειακό σύμβουλο της HERON THERMOELECTRIC S.A Αρβανίτη Βασιλεία (Back Office Manager) στα τηλέφωνα που αναφέρονται στο έντυπο της προσφοράς.

 

κατεβάστε την προσφορά στον υπολογιστή σας σε μορφή pdf  ΗΡΩΝ 1 & ΗΡΩΝ 2
Facebook
Αρέσει σε %d bloggers: