Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορούμαστε για την άμεση απόκριση του Στρατιωτικού σας Γραφείου, να διαθέσει την συνάδελφο και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας, Κατερίνα Κιουρτσίδου, στις ανάγκες των στρατιωτικών νοσοκομείων, κατόπιν προσωπικής της αναφοράς.

Η ενέργεια σας Τιμά το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειές αυτών, αφού στην πράξη επιβεβαιώνεται η θέρμη σας για άμεση ενίσχυση με κατάλληλο προσωπικό στα στρατιωτικά μας νοσοκομεία, αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύουμε.

Επιπρόσθετα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε  ότι λαμβάνουμε ανεπιβεβαίωτη πληροφόρηση, ότι πρόθεση σας είναι να διαθέσετε το υγειονομικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που αυτή τη χρονική στιγμή λόγω άλλων υπηρεσιακών αναγκών υπηρετεί σε διοικητικές θέσεις, στα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Αν η πληροφορία αυτή ευσταθεί, επιτρέψτε μας να σας συγχαρούμε που άμεσα και ουσιαστικά ενώνετε όλες τις δυνάμεις στον χώρο της υγείας στα στρατιωτικά μας νοσοκομεία και δηλώνουμε υποστηρικτές στην πρωτοβουλία σας αυτή.

Η ΠΟΜΕΝΣ σε όλη της την πορεία έχει μάθει να Αναγνωρίζει και να Τιμά κάθε πρωτοβουλία που γνώμονα έχει το καλό των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους.

Και αυτό κάνει σήμερα και θα συνεχίσει να κάνει, αποτελώντας αρωγό σε κάθε θετική εξέλιξη.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook