ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Η ΠΟΜΕΝΣ εκφράζει την αγανάκτηση και την οργή της για το θράσος και την εμπάθεια ορισμένων, οι οποίοι έφτασαν μέχρι του σημείου να παραπλανούν και να εκθέτουν Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, παρασύροντάς τους στην υποβολή άστοχων ερωτήσεων που εδράζονται επί εσφαλμένης βάσης.

Ευτυχώς, έγινε ως φαίνεται άμεσα αντιληπτή και κατανοητή η πραγματικότητα, προς τούτο και οι εν λόγω ερωτήσεις αποσύρθηκαν άμεσα.

Δυστυχώς όμως, κάποιοι βρήκαν και πάλι την ευκαιρία να διχάσουν τους στρατιωτικούς, αναδεικνύοντας τα άστοχα ερωτήματα σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά προβλήματα των στρατιωτικών, και μάλιστα στην ιδιαίτερα κρίσιμη παρούσα περίοδο που διανύουμε ως Έθνος.

Καλούμε λοιπόν όσους φέρονται να επιχείρησαν να κάνουν «σημαία» τους, τις συκοφαντικές καταγγελίες και τις άστοχες επερωτήσεις εις βάρος της Ομοσπονδίας μας,  σε αυτοσυγκράτηση και σοβαρότητα.

Άλλωστε η ιστορία στο συνδικαλιστικό κίνημα των Ε.Δ, έχει αποδείξει, ότι όσο και από όποιους και να πολεμιέται, στο τέλος αυτή που κερδίζει είναι πάντα η ΠΟΜΕΝΣ και οι συνάδελφοι μας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook