ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί Συνάδελφοι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την νέα συνεργασία της με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το Νο1 Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα και το μοναδικό Κολλέγιο μέλος Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων (Compostela Group of Universities).

Η συνεργασία αυτή προβλέπει Υποτροφία σε συνεργασία με την ΠΟΜΕΝΣ ύψους 40% επί των αρχικών διδάκτρων για οποιοδήποτε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών σε όλα τα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ, καθώς και στους συγγενείς τους πρώτου βαθμού.

Η Ομοσπονδία μας με αυτήν την συμφωνία θέλει να δώσει την δυνατότητα στους συναδέλφους που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους αποκτώντας Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών αλλά και στα παιδία μας που επιθυμούν κάτι αντίστοιχο να το  επιτύχουν πλέων με πολύ ευνοϊκούς, οικονομικά, όρους.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνεργάζεται με 7 διακεκριμένα Διεθνή Πανεπιστήμια, διαθέτει 10 Ακαδημαϊκές Σχολές και προσφέρει 66 Bachelors & Masters σε 7 υπερσύγχρονα campus σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Ρόδος και Λάρισα.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι αποκλειστικός συνεργάτης στην Ελλάδα των εξής διακεκριμένων Διεθνών Πανεπιστημίων: University of London, Solent University Southmapton, Oxford Brookes University, University of East London, Queen Margaret University, University of Portsmouth και Ecolehôtelière de Lausanne (EHL). Προσφέρει πανεπιστημιακές σπουδές αριστείας στο μεγαλύτερο εύρος επιστημονικών εξειδικεύσεων, με σύγχρονα προγράμματα σπουδών (bachelors & masters) .

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους υποψήφιους θα γίνετε μέσω της ιστοσελίδας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και της ΠΟΜΕΝΣ. Η ένταξη στο πρόγραμμα θα γίνεται αυστηρά και μόνο μετά την επιβεβαίωση από την ΠΟΜΕΝΣ ότι ο ενδιαφερόμενος είναι μέλος της και θα ισχύει για όσο χρονικό διάστημα παραμένει μέλος της. Σε περίπτωση αποστρατείας  μέλους της ΠΟΜΕΝΣ, για οποιοδήποτε λόγο, το πρόγραμμα υποτροφίας θα συνεχίσει να είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος του.

Η παροχή των προνομιακών διδάκτρων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για τα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ έχει ισχύ αποκλειστικά για τις νέες εγγραφές στο ακαδημαϊκό έτος 2020-21.

Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος           Περισσότερες πληροφορίες στο www.mitropolitiko.edu.gr

Facebook