ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Νότιου Τομέα Αθηνών, που υπογράφουμε την παρούσα, καταδικάζουμε απερίφραστα τις αήθεις επιθέσεις και δημόσιες παρεμβάσεις του Αριστείδη Κασιδόπουλου σε βάρος της Γραμματείας Ισότητας Φύλων της ΠΟΜΕΝΣ και την στοχοποίηση συναδέλφων μας..

  Ο εν λόγω στρατιωτικός δεν ενεργεί κατ’ εντολή ή εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, αλλά όσα γράφει αποτελούν προσωπικές του κρίσεις και ισχυρισμοί, που κατά την γνώμη μας εκφεύγουν της ιδιότητάς του ως μέλους Δ.Σ. της Ένωσής μας.

  Το Δ.Σ. της Ένωσης ουδέποτε εξουσιοδότησε τον εν λόγω στρατιωτικό να απευθυνθεί είτε δημόσια είτε με επιστολές προς την Ηγεσία και Ιεραρχία των Ενόπλων Δυνάμεων, για τα ζητήματα που θέτει. Εξάλλου την πρωτοβάθμια ένωση την εκπροσωπεί ο Πρόεδρος σύμφωνα με το καταστατικό.

  Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έχει περιέλθει στην αντίληψή μας οποιαδήποτε δυσφορία ή καταγγελία συναδέλφων σχετικά με τον ρόλο της Γραμματείας Ισότητας Φύλων ή και την αξιοποίηση των στελεχών της από την Υπηρεσία, παράλληλα με τα συνδικαλιστικά τους καθήκοντα.

  Ως εκ τούτου, όσα διακινεί ο εν λόγω στρατιωτικός αποτελούν προσωπικές του απόψεις και ισχυρισμούς, για τους οποίους παραμένει αποκλειστικά υπεύθυνος αστικά, ποινικά ή πειθαρχικά.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο​

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook