Αγαπητές/οί συναδέλφισσες/οι,

προς ενημέρωσή σας βίντεο ΕΠΟΠ ΒΟΥΛΗ.mp4  από την συζήτηση Επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε ο Βουλευτής της Ελληνικής λύσης κ. Μπούμπας Κωνσταντίνος με θέμα «Επίλυση του αδιεξόδου των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης των ΕΠ.ΟΠ.».

Η ΠΟΜΕΝΣ επισημαίνει αφ’ ενός τις εύστοχες τοποθετήσεις του κ. Μπούμπα επί του θέματος, με ξεκάθαρη αναφορά στις προτάσεις της Ομοσπονδίας μας και αφ’ ετέρου την αναγνώριση της αδικίας από τον κ. ΥΦΕΘΑ καθώς και την ξεκάθαρη δήλωση του ότι στο επόμενο διάστημα, μετά τις τελευταίες <<πινελιές>>, έρχεται η σχετική ρύθμιση.

Διαπιστώνουμε εν τέλει και βάση της απάντησης του κ. ΥΦΕΘΑ ότι είναι πολύ πιθανή η ένταξη σχετικής διάταξης στο επόμενο νομοσχέδιο που ήδη έχει αναγγελθεί ότι συντόμως θα ανέβει στην ανοιχτή διαβούλευση.

Σε κάθε περίπτωση η Ομοσπονδία μας, ως νόμιμος εκπρόσωπος των εν’ ενεργεία στρατιωτικών, θα υπερασπίζεται πάντα τα συμφέροντα των συναδέλφων μας, ενώ θα συνεχίσει να προχωράει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, εντός και εκτός της Βουλής, ώστε το συγκεκριμένο θέμα να βρει άμεσα την πιο κατάλληλη λύση για τους συναδέλφους μας προέλευσης ΕΠΟΠ.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

ΕΔΩ όλες οι αναρτήσεις για τους ΕΠΟΠ

Facebook