ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

            Η ΠΟΜΕΝΣ ενημερώθηκε για την υπ’ αριθ. 137/2020 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Δράμας με την οποία επικυρώθηκε η νομιμότητα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

           Η Ομοσπονδία μας, πού  ήταν πλήρως ενήμερη για τις εξελίξεις στο Διοικητικό Συμβούλιο της εν λόγω Ένωσης, είχε από την αρχή τοποθετηθεί υπέρ της νομιμότητας της υφιστάμενης Διοίκησης και είχε καταδικάσει τις αήθεις επιθέσεις σε βάρος της από μεμονωμένο «στρατιωτικό συνδικαλιστή».

           Η απόφαση του Δικαστηρίου δικαίωσε πλήρως τις θέσεις της παρούσας Διοίκησης και την στάση της Ομοσπονδίας μας.

           Όσοι έκαναν λόγο για δήθεν παρανομίες και δήθεν ευθύνες είναι πλέον υπόλογοι έναντι των συναδέλφων τους για την φημολογία που καλλιέργησαν και τις ανυπόστατες κατηγορίες που εξαπέλυσαν.

           Μαζί με αυτούς, και οι γνωστοί «διαδικτυακοί συνοδοιπόροι», που παπαγάλιζαν αβασάνιστα τα ψεύδη και τις συκοφαντίες, και σήμερα σιωπούν μπροστά στην δικαστική απόφαση – καταπέλτη.

           Για όλους αυτούς, που με επικοινωνιακές κορώνες επιδιώκουν να δυναμιτίσουν το κλίμα στις Ένοπλες Δυνάμεις, μόνο θλίψη και απαξίωση αρμόζει πλέον, με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος αποκατάστασης της όποιας βλάβης προκλήθηκε στην εικόνα της θεσμικής εκπροσώπησης και μελών αυτής.

           Συγχαίρουμε για μια ακόμα φορά την Διοίκηση της ΕΣΠΕΑΜΘ για το έργο της και για την επιτυχή έκβαση και αυτής της μάχης.

 

Μετά τιμής
Για τo Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook