ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

           Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. στα πλαίσια της δέσμευσης που ανέλαβε σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με την γνωμοδότηση των νομικών συμβούλων, που σας παραθέτουμε συνημμένα για ενημέρωση σας, ήρθε η ώρα για να διεκδικήσουμε μέσω δικαστικών αγωγών την ένταξη στην Β΄ μισθολογική κλίμακα των συναδέλφων μας προερχόμενων από ΕΜΘ αναδρομικά από τον Μάιο 2019.

           Στην προσπάθεια μας να επιτύχουμε το βέλτιστο οικονομικό αποτέλεσμα, για τους συναδέλφους μας, πετύχαμε την εξής προσφορά από τα δικηγορικά Γραφεία των κ. ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ και κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΡΩΜΑΙΟΥ.

           Η αγωγή για την ένταξη στην Β΄ μισθολογική κλίμακα αναδρομικά  από τον Μάιο 2019 στο ποσό των 20 ευρώ για τα μέλη μας και στα 30 ευρώ για όσους απευθύνονται ατομικά στα υπόψη δικηγορικά γραφεία.  

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΤΕ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ (από 5% ως 10%), αλλά ουσιαστικά καταβάλλετε μόνο τα 20 ή τα 30 ευρώ.  Είναι αυτονόητο ότι αν το ζήτημα επιλυθεί νομοθετικά πριν την κατάθεση των αγωγών, η ΠΟΜΕΝΣ θα φροντίσει για την άμεση επιστροφή των χρημάτων των συναδέλφων.

           Από αύριο όσοι συνάδελφοι θέλουν να συμμετέχουν στην ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ Β΄ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ θα πρέπει να εκτυπώσουν, συμπληρώσουν και καταθέσουν στις Ενώσεις της ΠΟΜΕΝΣ της περιοχής τους, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30-06-2020, τα κάτωθι ΕΝΤΥΠΑ :

  1. Αντίγραφο Φύλλου μητρώου, την οποία θα αιτηθείτε από τα Γραφεία Προσωπικού των Μονάδων σας, όπου εμφαίνονται η κατάταξη και οι υπηρεσιακές (βαθμολογικές) μεταβολές.
  2. Ενημερωτικά σημειώματα μισθοδοσίας (ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ) μηνών Μαΐου 2019 έως και σήμερα.
  3. Συμπληρωμένο έντυπο με στοιχεία ενάγοντος και τα απαραίτητα υπηρεσιακά στοιχεία για τη διεκδίκηση. Τονίζουμε ότι θα πρέπει να υπογραφεί και η «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ» που βρίσκεται στη 2η και 3η σελίδα. (επισυνάπτεται) ΕΝΤΥΠΟ Α
  4. Σύμβαση Εντολής εις διπλούν (επισυνάπτεται) ΕΝΤΥΠΟ Β
  5. Εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής (επισυνάπτεται) ΕΝΤΥΠΟ Γ

           Συνάδελφοι, ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι όταν δίνετε χρήματα για οποιοδήποτε λόγο να παίρνετε απόδειξη. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όταν καταθέτετε τα δικαιολογητικά σας στην Ένωση της ΠΟΜΕΝΣ της περιοχή σας να παίρνετε την απόδειξη σας που θα  λέει ότι η Ένωση παρέλαβε το ποσό των 20 ευρώ που αφορά στην δικαστική διεκδίκηση της ένταξης στην Β΄ μισθολογική κλίμακα αναδρομικά  από τον Μάιο 2019.

           Για περισσότερες λεπτομέρειες όσο αφορά την επικοινωνία σας με τις Ενώσεις, ενημέρωση για οποιασδήποτε απορία, θα εκδοθεί νεώτερη ανακοίνωση.

         Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

ΕΝΤΥΠΟ Α
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΓΟΝΤΟΣ ΕΜΘ

κατεβάστε το εδώ

ΕΝΤΥΠΟ-Α-ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΕΝΑΓΟΝΤΟΣ-ΕΜΘ

 

ΕΝΤΥΠΟ Β
ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΜΘ (εις διπλούν)

κατεβάστε το εδώ

ΕΝΤΥΠΟ-Β-ΣΥΜΒΑΣΗ-ΕΝΤΟΛΗΣ-ΕΜΘ-εις-διπλούν

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΜΘ

κατεβάστε το εδώ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ-ΣΗΜΕΙΩΜΑ-ΓΙΑ-ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ-ΕΜΘ

Facebook