ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι 

Δικαίωση για την Ομοσπονδία μας – ΠΟΜΕΝΣ η οποία χαιρετίζει την πρόταση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για την επίλυση των προαγωγών των συναδέλφων μας Αξκων εξ ΑΣΣΥ σειράς 1990.

Ο αγώνας της Γραμματείας ΑΣΣΥ της ΠΟΜΕΝΣ, δικαιώνεται καθώς με πλήθος εγγράφων, συναντήσεις με την πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και με τις τοποθετήσεις του Προέδρου της ΠΟΜΕΝΣ στην Βουλή των Ελλήνων, είχαμε αναδείξει την αδικία των συναδέλφων μας ΑΣΣΥ σειράς 1990.  

Επίσης το ζήτημα για συμμετοχή στους διαγωνισμούς ένταξης στους Επαγγελματίες Οπλίτες ΕΠ.ΟΠ, των συναδέλφων μας ΟΒΑ μέχρι την ηλικία του 31ου έτους, επιλύεται με την κατάθεση ανάλογης τροπολογίας, όπως είχε αναδειχθεί με το https://www.pomens.gr/enimerosi/deltia-typou/1370-pomens-nai-stis-protaseis-kinal-gia-tous-synadelfous-mas-ova

Η ΠΟΜΕΝΣ θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους συναδέλφους ανεξάρτητου προέλευσης και σε οποιοδήποτε δίκαιο αίτημα τους.

Με πράξεις και αποδείξεις, η φωνή των στελεχών όλων των προελεύσεων δυναμώνει μέρα με την ημέρα, διαπιστώνοντας ότι τα αιτήματα τους βρίσκουν λύση μέσα από την σοβαρότητα της Ομοσπονδίας μας και την αγαστή συνεργασία της με την Πολιτική και Στρατιωτική μας Ηγεσία.

Μετά και από αυτές τις θετικές εξελίξεις καλούμε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους μας ΑΣΣΥ και ΟΒΑ να εγγραφούν σήμερα στις πρωτοβάθμιες Ενώσεις της ΠΟΜΕΝΣ, μέσω του LINK της επίσημης σελίδας της Ομοσπονδίας μας: https://pomens.gr/aitisi-eggrafis.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook
Αρέσει σε %d bloggers: