Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

                   Όπως είναι γνωστό, πρόσφατα η Γραμματέας Ισότητας Φύλων της Ομοσπονδίας μας έπεσε θύμα στοχοποίησης. Άμεσα η ΠΟΜΕΝΣ κατήγγειλε το γεγονός και κάλεσε όλους τους αρμόδιους φορείς να πάρουν θέση επί του περιστατικού.

                 Με ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέπουμε σήμερα ότι το περιστατικό αυτό καταδικάστηκε τόσο από πλήθος φορέων που ασχολούνται με τα ζητήματα ισότητας όσο και από ένα ευρύτατο πολιτικό μέτωπο, από δυνάμεις της αξιωματικής και της ελάσσονος αντιπολίτευσης αλλά και από την ίδια την Κυβέρνηση και την Πολιτική Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

                Οι ίδιοι αυτοί φορείς, με επιστέγασμα την κοινοβουλευτική απάντηση του κ. ΥΕΘΑ, καταδίκασαν τις επιθέσεις των αυτόκλητων «στρατιωτικών συνδικαλιστών», οι οποίοι, όπως προκύπτει από την ίδια απάντηση, ήδη αξιολογούνται πειθαρχικά  για τις ενέργειές τους.

                Η ΠΟΜΕΝΣ δεν έχει παρά να συγχαρεί, τόσο τους ερωτώντες βουλευτές όσο και τον κ. ΥΕΘΑ, για την ευαισθησία και τα αντανακλαστικά που επέδειξαν στο ζήτημα αυτό. Σεξιστικές επιθέσεις, και μάλιστα υπό την επίκληση συνδικαλιστικής ιδιότητας, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανένα.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook
Αρέσει σε %d bloggers: