Αγαπητές/οί συναδέλφισες/οι,

κατόπιν σχετικών Κοινοβουλευτικών ερωτήσεων που είχαν καταθέσει Βουλευτές του ΚΚΕ, σας ενημερώνουμε για την απάντηση που δόθηκε από τον ΥΦΕΘΑ κ. Ι. Κεφαλογιάννη για τις ελλείψεις που έχουν αναφερθεί σχετικά με την εμπλοκή των στελεχών στην πρόληψη και κατάσβεση δασικών πυρκαγιών.

Δυστυχώς διαπιστώνουμε,  ότι δεν έχουν γίνει κατανοητά τα όσα αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί κατά την εκτέλεση δασοπεριπόλων και ειδικά σε περιοχές πέραν του νομού Αττικής, όπως έχουμε ήδη αναφέρει με σχετικές επιστολές μας. Παράλληλα μας προξενεί ιδιαίτερη έκπληξη η επισήμανση στην τελευταία παράγραφο, της απάντησης ότι <<δεν έχει εισέτι υποβληθεί καμία αναφορά προσωπικού, που να αναφέρεται σε ελλείψεις στην υποστήριξη ή στον εξοπλισμό του εμπλεκόμενου προσωπικού>>.

Η ΠΟΜΕΝΣ θα επανέλθει επί του θέματος για περαιτέρω διευκρινήσεις, ενώ θα εντείνει τις δράσεις της με τα κόμματα της Βουλής, ώστε το θέμα να τεθεί εκ’ νέου και στις αληθινές του διαστάσεις, προς τα αρμόδια Υπουργεία.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

ΠΟΜΕΝΣ: Το ΚΚΕ στην ΒτΕ για ελλιπής μέριμνα στο στρατιωτικό προσωπικό που εμπλέκεται στην πρόληψη και κατάσβεση δασικών πυρκαγιών. 

ΠΟΜΕΝΣ: Εμπλοκή Στρατιωτικού Προσωπικού στην αποτροπή και αντιμετώπιση των Πυρκαγιών 

 

Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
Αντιπροεδρία Κοινοβουλευτικού Έργου
Με Εκτίμηση
Λεμονιάς Απόστολος
Αντιπρόεδρος Κοινοβουλευτικού Έργου ΠΟΜΕΝΣ
6983511103
Facebook
Αρέσει σε %d bloggers: