Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

 1.  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., κατόπιν σχετικών αιτημάτων, του συνόλου των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων της, καλεί την Πολιτική και Στρατιωτική μας ηγεσία να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η καταβολή του μισθού τους, κατά τον μήνα Δεκέμβριο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020.

2.  Η υλοποίηση της ανωτέρω πρότασης:

     α.  Θα δώσει την δυνατότητα στους συναδέλφους μας και στις οικογένειές τους να μπορέσουν να ανταποκριθούν, στις αυξημένες αγοραστικές τους υποχρεώσεις, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, καθόσον η ορισμένη  ημέρα πληρωμής της μισθοδοσίας (απόγευμα 23ης Δεκεμβρίου), συμπίπτει μία ημέρα πριν το κλείσιμο των καταστημάτων για τις εορτές.  

     β.  Θα συμβάλλει έτι περαιτέρω στην προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών να επουλωθούν οι πληγές λόγω του καθολικού lockdown, με την τόνωση της αγοράς κατά την εορταστική περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

3.    Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού: Επισμηναγός (ΤΣΕ) Νικόλαος Παναγιωτίδης, τηλ. 6983503377.

Μετά τιμής
      Για το Διοικητικό Συμβούλιο     

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook
Αρέσει σε %d bloggers: