ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

      Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

     Η ΠΟΜΕΝΣ σε ότι αφορά την προαγωγή της πρώτης σειράς των συναδέλφων μας προελεύσεως ΕΜΘ της Π.Α., σας υπενθυμίζει τον νόμο περί προαγωγής στον βαθμό του Ανθυποσμηναγού με την κατάληψη των 30 ετών υπηρεσίας και σας ενημερώνει ότι η συγκεκριμένη κατάσταση πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου 2020. 

     Σύμφωνα με πληροφόρηση που έχει περιέλθει στην Ομοσπονδία μας, μετά από σωρεία θεσμικών οχλήσεων από μέρους της ΠΟΜΕΝΣ, το συγκεκριμένο Προεδρικό διάταγμα προαγωγών, βρίσκεται στο τυπογραφείο από 20 Αυγούστου 2020 και αναμένεται η έκδοση του ΦΕΚ τις επόμενες μέρες.

     Καλούμε όποιον έχει απορίες για οποιαδήποτε θέμα, που αφορά το εν ενέργεια προσωπικό, να ερωτά απευθείας τα όργανα διοίκησης της ΠΟΜΕΝΣ παίρνοντας άμεσα και ενυπόγραφα, θεσμικές απαντήσεις.                  

   Η δημόσια έκθεση των θεμάτων και αγωνιών της υπηρεσιακής μας καθημερινότητας μέσω sites, το μόνο που επιφέρει είναι μόνο ” κλικς ” προς όφελος τους και όχι δικό μας….

     Με τον νόμο περί της θεσμικής μας εκπροσώπησης, η ανάδειξη των θεμάτων και η λύση τους σε συνεργασία με την Πολιτική και Στρατιωτική μας Ηγεσία, είναι μονόδρομος και λέγεται ΠΟΜΕΝΣ.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία     

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook