ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, η ΠΟΜΕΝΣ ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία του κ. Στέφανου Ξεκαλάκη, τέως Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και εκπροσώπου του υποψηφίου Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη, για την ενημέρωσή του, πάνω στα ζητήματα που απασχολούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς.

Η Ομοσπονδία μας εκπροσωπήθηκε από  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσία και του νομικού συμβούλου μας κ. Αλκιβιάδη Ευαγγελάτου.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά θετικό κλίμα, ως Ομοσπονδία είχαμε την ευκαιρία να εκθέσουμε στον κ. Ξεκαλάκη τις θέσεις της ΠΟΜΕΝΣ για τα επίκαιρα ζητήματα του κλάδου αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ως ιδιαίτερος κλάδος που βρίσκεται στον πυρήνα του δημοσίου τομέα και ο οποίος έχει τόσο παραμεληθεί τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Ξεκαλάκης άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις θέσεις μας, έδειξε μεγάλη κατανόηση και δεσμεύθηκε να μεταφέρει τη συζήτηση – προβληματισμούς μας στον κ. Ανδρουλάκη, τονίζοντας μας τον ιδιαίτερο σεβασμό του για την προσφορά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, για  τα αγαθά που προστατεύουν και υπηρετούν.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης εκφράστηκε εκατέρωθεν η δέσμευση για ανανέωσή της στο άμεσο μέλλον.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Ασμχός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook
Αρέσει σε %d bloggers: