ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, σε συνέχεια του εγγράφου της thn 10 Φεβ 2020  Δικαίωση ΠΟΜΕΝΣ: Για πρώτη φορά ηλεκτρονική συνταγογράφηση!, ανακοινώνει ότι κατόπιν εκδόσεων των Φ.760 / 49 / 474517 / Σ. 61/ 05-02-20 / ΓΕΕΘΑ / ΔΥΓ και Φ.758 / 7 /1201540 / Σ. 522 / 06-02-20 / ΓΕΣ/ΔΥΓ διαταγών του ΓΕΕΘΑ/ΔΥΓ και του ΓΕΣ/ΔΥΓ, εντάσσεται στην εφαρμογή του Συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης (ΣΗΣ), από τη  Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020, το σύνολο των ασφαλισμένων του ΥΠΕΘΑ.

Επισημαίνεται ότι η εφαρμογή, που αφορά προς το παρόν την ηλεκτρονική καταχώρηση και εκτέλεση συνταγών φαρμάκων, ήταν και είναι κύριο αίτημα της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης των στρατιωτικών και των μελών των οικογενειών τους και αποτελεί  ακόμη μία δικαίωση για την Ομοσπονδία μας,

Η βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης των συναδέλφων, αποτελεί μείζον αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, η οποία στηρίζει κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση με σκοπό οι Έλληνες Στρατιωτικοί και τα προστατευόμενα μέλη αυτών, να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες υγειονομικής υποστήριξης, ισότιμες αυτών των υπολοίπων πολιτών.

 

Μετά τιμής
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook