ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ, εκφράζει την ικανοποίηση της, για την άμεση ανταπόκριση του ΓΕΣ/ΓΕΠΣ,  στο αίτημα της Ομοσπονδίας μας να προβεί στην αναβολή διεξαγωγής του Σχολείου Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Λοχαγών Ο-Σ 1ης ΕΣ, με φυσική παρουσία στη Σχολή Πεζικού (ΣΠΖ) στην πόλη της Χαλκίδας, για τη προστασία της υγείας του Προσωπικού από την πανδημία του COVID-19, από τις 16 Μαρτίου στις 22 Μαρτίου.

         Συγκεκριμένα με το Έγγραφο με αριθμ. Πρωτ. 50/02-03-21 https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/1448-covid-23   και το Έγγραφο με αριθμ. Πρωτ. 59/08-03-21 https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/1457-pomens-dieksagogi-sxoleiou-prokexorimenis-ekpaidefsis-loxagon-en-meso-pandimias, η ΠΟΜΕΝΣ προέβαλλε, κατόπιν ενημέρωσης της  Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας (Ε.Σ.ΠΕ.ΕΥΒ), σχετικό αίτημα στην Πολιτική και Στρατιωτική μας ηγεσία, καθόσον παρατηρείται μεγάλος αριθμός κρουσμάτων του COVID-19, με αντίστοιχα αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο.

  Η παραπάνω απόφαση αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση της ορθότητας των προτάσεων και των προσπαθειών της Ομοσπονδίας μας, στο πλαίσιο της διαρκούς Μέριμνας του Προσωπικού, για την επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων μας.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Ασμχός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook
Αρέσει σε %d bloggers: