Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα,

1. Στον αγώνα αντιμετώπισης μιας Εθνικής κρίσης έχουν επιδοθεί  το τελευταίο χρονικό διάστημα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, δίνοντας κυριολεκτικά μάχη για την αντιμετώπιση της επιχειρούμενης παράνομης εισβολής στον Έβρο και νησιά του Αιγαίου,  από άτομα τρίτων χωρών, εν μέσω της εξέλιξης της πανδημίας λόγω της εξάπλωσης του φονικού ιού COVID-19.

2. Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και ευγνωμοσύνη μας, στο σύνολο των συναδέλφων μας στις Ε.Δ. και τα Σώματα Ασφαλείας, που συνεχίζουν να επιχειρούν με σθένος και αποφασιστικότητα, υπερασπιζόμενοι τα σύνορα της χώρας.

3.Ως ελάχιστη αναγνώριση των πολύτιμων υπηρεσιών που προσφέρουν, σας καλούμε κατόπιν σχετικής επιστολής της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), να κάνετε πράξη τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, εξασφαλίζοντας την καταβολή του επιδόματος ειδικού σκοπού, για το χρονικό διάστημα που θα διεξάγεται «η μάχη για την εξάλειψη του COVID-19 (κορωνοϊού)».

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα,

4. Σας βεβαιώνουμε ότι τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων, πιστά στις υποχρεώσεις μας, θα συνεχίζουμε και σε αυτή την κρίση να λειτουργούμε με αίσθημα ατομικής και συλλογικής ευθύνης εκτελώντας στο ακέραιο τα καθήκοντά μας. Αναμένουμε όμως να τιμήσετε τους ανθρώπους που αυτές τις δύσκολες στιγμές, καλούνται να συνεχίσουν να εργάζονται σε επικίνδυνες κι ανθυγιεινές συνθήκες εργασίας, εκτεθειμένοι σε βιολογικούς, χημικούς και φυσικούς παράγοντες κινδύνου.

5. Εισηγητής θέματος, Τομεάρχης Μέριμνας Προσωπικού: Αντισμήναρχος (ΕΑ) Κυριάκος Αυγερινός, τηλέφ. 6983 515236

6.  Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού: Επισμηναγός (ΤΣΕ) Νικόλαος Παναγιωτίδης, τηλέφ. 6983 503377

Μετά τιμής
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook