Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

 1. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ εκφράζει την ικανοποίησή για τα γρήγορα αντανακλαστικά του ΓΕΣ, καθώς, λόγω της διαμορφούμενης υγειονομικής κατάστασης της χώρας από την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων Covid-19, αποφάσισε για το τρέχον έτος την διακοπή της Ετήσιας Αθλητικής Δοκιμασίας που προβλέπεται για τα στελέχη σύμφωνα με την ΠαΔ 3-23/ΓΕΣ και είναι απαραίτητο κριτήριο για την σύνταξη της Ετήσιας Έκθεσης Αξιολόγησής των στελεχών.

2. Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης – ΕΣΠΕΕΘ με σχετικό έγγραφο της, προτείνει ότι θα πρέπει να εκδοθεί αντίστοιχη διαταγή από τα επιτελεία ΓΕΝ – ΓΕΑ, για την διασφάλιση και την προφύλαξή της υγείας των στελεχών.

3. Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. καλεί το Γ.Ε.Ν. και το Γ.Ε.Α. λόγω των εκτάκτων καταστάσεων που βιώνει η χώρα λόγω Covid-19 να προβούν και αυτά στην διακοπή της αντίστοιχης Ετήσιας Αθλητικής Δοκιμασίας που προβλέπεται για τα στελέχη τους για την αποφυγή τυχών προβλημάτων κατά την σύνταξη της Ετήσιας Έκθεσης Αξιολόγησής των στελεχών τους.

4 Εισηγητής θέματος, Αρχιλοχίας (ΤΘ) Δημήτρης Στάικος, τηλέφ. 6972 070456.

5.  Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Διοικητικών Θεμάτων & Προσωπικού: Τχης (ΑΠΒ) Θεόδωρος Κουτσίδης τηλ. 6944055135.

 

Μετά τιμής
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook