ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Η ΠΟΜΕΝΣ στα πλαίσια ενημέρωσης και συνεργασίας με όλους τους Βουλευτές των κομμάτων της Βουλής, πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση με την Βουλευτή  Άρτας, Γραμματέα Κ.Ο. ΣΎ.ΡΙΖ.Α. και πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη.

Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας ανέλυσε προβλήματα των εν’ ενέργεια στρατιωτικών όπως την εξαγορά της μάχιμης πενταετίας, την εφαρμογή του  40ωρου εργασίας, το συνταξιοδοτικό, την αποδέσμευση του στρατιωτικού προσωπικού από τα HOT SPOT, επισήμανε την ένταξη της ΠΟΜΕΝΣ στον ευρωπαϊκό οργανισμό EUROMIL ως ισότιμο μέλος και εξέφρασε την επιθυμία για συνεχή – ουσιαστική συνεργασία με τον Τομέα Άμυνας του κόμματος.

Από την πλευρά της η πρώην Υπουργός εξέφρασε την στήριξή της στον θεσμό εκπροσώπησης των στρατιωτικών, τόνισε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να προσφέρει η Ομοσπονδία προς την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων και δήλωσε ότι ο Τομέα Άμυνας του ΣΎΡΙΖΑ θα είναι πάντα ανοιχτός για διάλογο και συνεργασία.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μέσα σε άριστο κλίμα ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για μελλοντικές επαφές που θα έχουν ως γνώμονα το συμφέρον των συναδέλφων μας.

 

          Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook