ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μυτιλήνη, 5 Ιουνίου 2024

 

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ.) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Ευστράτιο Χαραλαμπέλλη, τον Γενικό Γραμματέα Σταμάτιο Κατσαμπή και το μέλος Παναγιώτη Λύμπο , συναντήθηκε με τον Ανώτατο  Διοικητή Φρουράς Λέσβου και Δκτη 98 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη.

Η συζήτηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα και τα μέλη του Δ.Σ  ευχήθηκαν στον Δκτή της 98 ΑΔΤΕ υγεία και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Ακολούθησε ενημέρωση για τον σκοπό ίδρυσης της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ, τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για διάφορα θέματα που αφορούν το προσωπικό, επισημαίνοντας πως η συνεργασία με τον Ανώτατο Στρατιωτικό Διοικητή θεωρείται υψίστης σημασίας και προτεραιότητας για την ένωση και έχει ως στόχο την επίλυση των επαγγελματικών, εργασιακών και προσωπικών προβλημάτων του προσωπικού.

Ο ΑΔΦ και Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ τόνισε πως η βελτίωση των συνθηκών εργασίας και η στήριξη του προσωπικού, αποτελεί πρωταρχικό του στόχο και επεσήμανε πως η συνεργασία και η συναντίληψη μεταξύ 98 ΑΔΤΕ και Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ. είναι απαραίτητη και προς όφελος των συναδέλφων.

Τέλος, ευχαριστήσαμε τον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς  για το ενδιαφέρον που δείχνει για τα προβλήματα που απασχολούν τους Στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους, καθώς και την πρόθεσή του για συχνή επικοινωνία, προκειμένου να αναδεικνύονται και να επιλύονται όσο το δυνατόν με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα των στελεχών.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ευστράτιος Χαραλαμπέλλης
Τχης (ΤΔ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σταμάτιος Κατσαμπής
Υπσγός (ΤΕΑ)

 

Facebook