Αγαπητοί Συνάδελφοι η προσπάθεια που ξεκινήσαμε επίσημα ως Πανελλήνια Ομοσπονδία με την αρωγή βεβαίως των πρωτοβάθμιων Ενώσεων, σε σύντομο χρόνο έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς.

Βασικός στόχος της όλης προσπάθειας, είναι να προσφέρουμε σε όλα τα Μέλη και τις οικογένειές τους, προνόμια τα οποία θα κάνουν την καθημερινότητα τους ποιοτικότερη.

Ανακοινώνουμε ως ξεκίνημα, την συνεργασία μας με την εταιρεία τροφοδοσίας P Family σε ότι αφορά το σύνολο των δραστηριοτήτων της.

Αυτή την Εβδομάδα εντάσσεται επίσημα στο κύκλο συνεργατών της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ με Πρώτο το κατάστημα της με Μοναστηριακά προϊόντα Βρώσιμα και μη Βρώσιμα από το Άγιον Όρος στην ηλεκτρονική διεύθυνση ​https://ieramoni.gr​. Στο κατάστημα τους με την λέξη ​pomens15 περνώντας την στο καλάθι ως κουπόνι,​ ​έχουμε καθολική ​έκπτωση15%​ σε όλα τους τα προϊόντα.

Βάσει συμφωνίας σας αποστέλλουν όλα τα προϊόντα σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, με χαμηλά έξοδα αποστολής. Επιπλέον μπορεί να γίνονται και τηλεφωνικά ομαδικές παραγγελίες -αποστολές από όσους συναδέλφους συναδέλφισσες το επιθυμούν και να παραδίδονται σε ώρα που θα υποδείξετε στις πύλες των μονάδων ή στις λέσχες αξιωματικών με ​μηδενικό κόστος​  αν η ομαδική παραγγελία ξεπερνά τα  90 €.

 

Ιστοσελίδα: https://ieramoni.gr

Τηλεφωνικές Παραγγελίες ​2111097252

Facebook
Αρέσει σε %d bloggers: