ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την συνεργασία της με την Medical plus Health Services (https://www.medicalplus.gr) την μεγαλύτερη εταιρεία παροχής Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης με το μεγαλύτερο συμβεβλημένο Δίκτυο Ιατρών, Διαγνωστικών Κέντρων, Πολυιατρείων στην Πατρίδα μας.

Η συνεργασία αυτή προβλέπει την παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε όλα τα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ, στις οικογένειες τους αλλά και στους Γονείς τους,  Χωρίς αξιολόγηση Ιατρικού Ιστορικού, Χωρίς όριο ηλικίας και Χωρίς Ανώτατο Όριο Κάλυψης.

Η Ομοσπονδία μας με αυτήν την συμφωνία θέλει να δώσει, στα πλαίσια της προσπάθεια που ξεκινήσαμε επίσημα ως Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, σε όλα τα Μέλη μας και τις οικογένειές τους προνόμια τα οποία θα κάνουν την καθημερινότητα τους ποιοτικότερη.

Η ένταξη στο πρόγραμμα θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας μας https://www.medicalplus.gr/pomens-programma-protovathmias-perithalpsis.

Σε περίπτωση αποστρατείας  μέλους της ΠΟΜΕΝΣ, για οποιοδήποτε λόγο, το πρόγραμμα θα συνεχίσει να είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος του έχοντας πάντα την δυνατότητα ανανέωσης του εκ νέου εφόσον το επιθυμεί.

Facebook
Αρέσει σε %d bloggers: