Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ κ. Μπιάγκης Δημήτριος, κατέθεσε στην ΒτΕ ερωτήσεις προς τους Υπουργούς Άμυνας και Υγείας για δύο σοβαρά και επείγον θέματα που χρήζουν άμεσων ενεργειών.

  • Όρια ηλικίας ΕΠΟΠ ώστε να υπάρχει άμεσα σχετική νομοθετική ρύθμιση, μεριμνώντας για την παραμονή στο στράτευμα και μετά την ηλικία των 50 ετών, για όσους το επιθυμούν και μέχρι την συμπλήρωση των αναγκαίων συντάξιμων χρόνων υπηρεσίας.
  • Οφειλές τρίτων προς τα στρατιωτικά Νοσοκομεία, που ξεπερνούν τα 300.000.000€, και ενδεχομένως δημιουργήσουν μελλοντικά, προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία τους και τη βελτίωση της μαχητικής ικανότητάς τους.

Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει κάθε Κοινοβουλευτική πρωτοβουλία και θα συνεχίσει να προσπαθεί με κάθε τρόπο ώστε να επιλύονται αδικίες και προβλήματα που βιώνουν οι συνάδελφοί μας και οι οικογένειες τους.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

ΠΟΜΕΝΣ: Δώστε λύσεις στα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων μας ΕΠ.ΟΠ.

Γραμματεία ΕΠ.ΟΠ. ΠΟΜΕΝΣ: Ανακοίνωση για το Βαθμολογικό -Συνταξιοδοτικό. 

https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/2188-pomens-dapanes-ygeionomikis-perithalpsis-stratiotikon-kai-melon-ton-oikogeneion-tous

https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/1951-pomens-oxi-stin-anisi-apozimiosi-ton-dapanon-ygeionomikis-perithalpsis-gia-tous-stratiotikoys

 

Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
Αντιπροεδρία Κοινοβουλευτικού Έργου
Με Εκτίμηση
Λεμονιάς Απόστολος
Αντιπρόεδρος Κοινοβουλευτικού Έργου ΠΟΜΕΝΣ
6983511103
vouli@pomens.gr
Facebook
Αρέσει σε %d bloggers: