Αγαπητές/οί συναδέλφισσες/οι,

στα πλαίσια ερώτησης που είχε κατατεθεί στην ΒτΕ από τον Βουλευτή Πλεύσης Ελευθερίας κ. Μιχαήλ Χουρδάκη με θέμα «Ηλικιακά όρια και βαθμολόγια των ΕΠ.ΟΠ.», σας ενημερώνουμε σχετικώς για την απάντηση του κ.ΥΕΘΑ.

Η ΠΟΜΕΝΣ καθημερινά λαμβάνει την απογοήτευση του συνόλου των συναδέλφων μας, κατηγοριών Αξκοι ΑΣΣΥ & ΕΠΟΠ, για την μη ξεκάθαρη τοποθέτηση του ΥΠΕΘΑ σε συνεχόμενα Κοινοβουλευτικά ερωτήματα που έχουν τεθεί και αφορούν το μέλλον τους στο στράτευμα. Οι απαντήσεις που εκδίδονται από το Γραφείο Νομοθετικής Πρωτοβουλίας του ΥΠΕΘΑ απαξιώνουν την/τον Ελληνίδα/Έλληνα Στρατιωτικό .

Είμαστε πάντα δίπλα στην Ελληνική κοινωνία, δίπλα στους συμπολίτες μας και μας αξίζει η άμεση επίλυση επί των δίκαιων αιτημάτων μας.

Τέλος, τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ομοσπονδία μας, ως νόμιμος εκπρόσωπος των εν’ ενεργεία στρατιωτικών, θα υπερασπίζεται πάντα τα συμφέροντα των συναδέλφων μας, ενώ θα συνεχίσει την ανάδειξη προβλημάτων και αδικιών που βιώνουν οι στρατιωτικοί.

Οι παρακάτω αναρτήσεις επιβεβαιώνουν την απογοήτευσή μας….!!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

ΠΟΜΕΝΣ: Οι Αξκοί σειρών κατάταξης ΑΣΣΥ 94-95 και εντεύθεν υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες ….!!!(video)

Κύριε ΥΕΘΑ, ιδού η πρόταση της ΠΟΜΕΝΣ που δικαιώνει τις τάξεις 96-97 και εντεύθεν! Η επίλυση του χρόνιου αιτήματος στα χέρια σας!

ΠΟΜΕΝΣ: Δεν ξεχνάμε τις Κοινοβουλευτικές θέσεις Κυβέρνησης και κομμάτων για το μείζον θέμα των ΕΠΟΠ. Δώστε άμεσα λύσεις….!!!!!

Γραμματεία ΕΠ.ΟΠ. ΠΟΜΕΝΣ: Αυτή είναι η λύση για το Ασφαλιστικό και Βαθμολογικό των συναδέλφων μας προέλευσης ΕΠ.ΟΠ.

 

 

ΠΟΜΕΝΣ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών

Αντιπροεδρία Κοινοβουλευτικού Έργου

Με Εκτίμηση

Λεμονιάς Απόστολος

Αντιπρόεδρος Κοινοβουλευτικού Έργου ΠΟΜΕΝΣ

6983511103

vouli@pomens.gr

Facebook