ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

        Με τις πρόσφατες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ,  ο αγώνας της Γραμματείας ΕΜΘ της ΠΟΜΕΝΣ δικαιώνεται, καθώς ήταν η μόνη Γραμματεία που υποστήριξε την ένταξη στην Β΄ Μισθολογική Κατηγορία, των Αξιωματικών Προελεύσεως ΕΜΘ, όταν άλλοι στρατιωτικοί «συνδικαλιστές» χρησιμοποιούσαν τις δήθεν προσωπικές γνωριμίες τους και την δήθεν πληροφόρηση τους για σενάρια οικονομικής αποκατάστασης του θεσμού μας.

        Οι συνεχείς προσπάθειες της Γραμματείας ΕΜΘ ΠΟΜΕΝΣ, που αναδείκνυε διαρκώς και παντού τα δίκαια αιτήματα μας, έφεραν το επιθυμητό  αποτέλεσμα, και αυτό  επιβεβαιώθηκε επίσημα από τα χείλη του Πρωθυπουργού της Χώρας.

        Είναι η Πρώτη φορά που Πρωθυπουργός της Χώρας αναφέρεται στον θεσμό μας και αυτό είναι το σημαντικότερο, γιατί σημαίνει ότι τα θέματα μας έφτασαν στο ανώτατο επίπεδο.

       Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους μας προελεύσεώς ΕΜΘ, που δεν έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα, να εγγραφούν και να συμμετέχουν στις πρωτοβάθμιες Ενώσεις της ΠΟΜΕΝΣ https://www.pomens.gr/aitisi-eggrafis ώστε να δυναμώσει η φωνή μας, για την δικαίωση του αγώνα μας

Γραμματέας ΕΜΘ

     Τζανετόπουλος Παναγιώτης
     Ανθυπολοχαγός (ΥΓ)

 

Αναπληρωτής Γραμματέας Μονιμοποιηθέντων Εθελοντών:

Καρανάσιος Χρήστος
Ανθλγος (ΤΧ)

Τομεάρχες  Μονιμοποιηθέντων Εθελοντών:

Σπαράγγης Γιάννης
Ανθλγος (ΕΜ)

Στέργιος Όρκας
Ανθλγος (ΠΒ)

Δημήτριος Στάικος 
Αλχιας (ΤΘ)

Facebook