ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ 2019-2020. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΣΒΟΥ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΠΛΗΡΩΤΗ

 

               Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ.) ενημερώνει τα μέλη της ότι όπως ενημερωθήκαμε από τον Νομικό Σύμβουλο της Ομοσπονδίας κο Αλκιβιάδη Ευαγγελάτο, κατατέθηκαν στην δικαιοσύνη οι προσφυγές 141 μελών μας Στρατιωτικών, που ζητούν την αναδρομική καταβολή της αποζημίωσης νυχτερινής απασχόλησης, οι οποίοι έρχονται να προστεθούν στις προσφυγές από  συναδέλφους μέλη μας που έχουν ήδη προσφύγει το 2019  αυξάνοντας το συνολικό αριθμό  των προσφυγών από Στρατιωτικούς της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου στις 170 συνολικά .

               Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ.) ζητά την άμεση εφαρμογή του άρθρου 127 παρ. Δ(β) του Ν. 4472/2017 που ψηφίστηκε από την Βουλή των Ελλήνων, όπου αποφασίστηκε η χορήγηση του ποσού των 2,77 ευρώ/ώρα ως αποζημίωση νυχτερινής απασχόλησης για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, απόφαση που δεν έχει εφαρμοστεί από την προηγούμενη αλλά και την τωρινή κυβέρνηση, αναγκάζοντας εκ νέου τους Στρατιωτικούς να προσφύγουν για άλλη μια φορά στην δικαιοσύνη.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ευστράτιος Χαραλαμπέλλης
Λγός (ΤΔ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σταμάτιος Κατσαμπής
Ανθσγός (ΤΕΑ)

 

Facebook