ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, εκφράζει την ικανοποίησή της και ευχαριστεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο πέραν της αποδοχής του δικαίου αιτήματος μας για ένταξη στην Β΄ μισθολογική κλίμακα των συναδέλφων μας Αξιωματικών προελεύσεως ΕΜΘ, δικαιώνει την Ομοσπονδία μας και για τις προτάσεις που έχει καταθέσει που αφορούν τους συνάδελφους μας προέλευσης ΟΒΑ (Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης).

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι άλλο ένα αίτημα της ΠΟΜΕΝΣ που αφορά τους συνάδελφους μας ΟΒΑ (Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης), οικονομική φύσεως, βρήκε θετικής ανταπόκρισης από την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας  και βαίνει προς επίλυση.

Έτσι συνάδελφοί μας ΟΒΑ (Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης) που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις πάνω από τρία (3) χρόνια και ανήκουν στο μισθολογικό κλιμάκιο Γ19, θα προαχθούν οικονομικά στο επόμενο μισθολογικό κλιμάκιο Γ18, μια πρόταση η οποία είχε ζητηθεί από την Ομοσπονδία μας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. ως θεσμική εκπρόσωπος όλων των εν ενεργεία στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων, πορεύεται καθημερινά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους συναδέλφους ανεξάρτητου προέλευσης και σε οποιοδήποτε δίκαιο αίτημα τους χωρίς αποκλεισμούς.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook