ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της για την απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Γεωργίου Καμπά να επεκτείνει την πληρωμή των υπηρεσιών αργιών έτους 2019, προς το σύνολο του Στρατιωτικού Προσωπικού του ΓΕΣ, επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά, τα άμεσα αντανακλαστικά του για την επίλυση προβλημάτων που απασχολούν την καθημερινότητα των συναδέλφων μας.

Με την απόφαση αυτή αποκαθίσταται η αδικία που υπέστησαν αρχικά, όσοι συνάδελφοι μας  είχαν εξαιρεθεί της συγκεκριμένης παροχής, οι οποίοι λόγω της παρούσας υπηρεσιακής τους κατάστασης (άδεια ανατροφής-κύησης, αναρρωτική άδεια, υπηρέτηση στο εξωτερικό, κλπ), δεν δύναται να συμπεριληφθούν στην διαδικασία χορήγησης Ημερών Εκτός Έδρας (ΗΕΕ) κατά τον μήνα Δεκέμβριο, λόγω της συγκεκριμένης διαδικασίας αποζημίωσης που επέλεξε η Δνση Οικονομικού του ΓΕΣ.

Η απόφαση αυτή αποτελεί μια ακόμα πολύ σημαντική επιβεβαίωση της ορθότητας της πρότασης που είχαμε υποβάλει με το σχετικό έγγραφό μας την 10 Ιαν. 2020 ΠΟΜΕΝΣ: Αποζημίωση Υπηρεσιών Αργιών Προσωπικού Σ.Ξ.

Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, για άλλη μια φορά αποδεικνύει πως  όταν οι προσπάθειές σου είναι άοκνες  και ο στόχος σου ρεαλιστικός τότε ένας δρόμος υπάρχει, αυτός της αναγνώρισης του έργου σου.

Με γνώμονα λοιπόν την Μέριμνα Προσωπικού των συναδέλφων μας και τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα των Ενόπλων Δυνάμεων, θα εξακολουθήσουμε να αναδεικνύουμε καθημερινά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σκληρά εργαζόμενα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μετά τιμής
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook