Η ΠΟΜΕΝΣ παρευρέθηκε ταυτόχρονα μετά τη Μυτιλήνη και στην ημερίδα της Λάρισας με θέμα συζήτησης, αυτό των Εθελοντών.

Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας στελεχώθηκε από τον Γραμματέα Οργανωτικού που ανάγνωσε το μήνυμα του προέδρου της Ομοσπονδίας, τον Γραμματέα και τον Τομεάρχη θεμάτων ΕΜΘ.

Δυσάρεστες στιγμές της εν λόγω ημερίδας :

α) η χαμηλή προσέλευση στρατιωτικών από τον νομό Λάρισας
β) η επιλεκτική αδυναμία του προέδρου της Λάρισας, να σεβαστεί κ να αναγνωρίσει δημόσια, το βεβαρημένο πρόγραμμα του προέδρου της Ομοσπονδίας
γ) η επιλεκτική αδιαφορία του συντονιστή του πάνελ – προέδρου της Ένωσης Λάρισας να δώσει τον λόγο στον Τομεάρχη θεμάτων Εθελοντών Γιάννη Σπαράγγη, που ταξίδεψε από την Αθήνα για να συμπληρώσει την θεματολογία του Γραμματέα θεμάτων ΕΜΘ Άρη Κασιδόπουλου, για ζητήματα που δεν ακούστηκαν και δεν έχουν ποτέ ακουστεί . Αν δεν ήταν τελικά ο μόνος που δεν του δόθηκε η άδεια να τοποθετηθεί, θα θεωρούσαμε το συμβάν τυχαίο. Τώρα είμαστε πεπεισμένοι ότι η φιλοξενία του προέδρου της Λάρισας δεν ήταν αυτή που όφειλε να ήταν.

Ευχάριστες στιγμές:

α) η διάθεση του προέδρου της Ομοσπονδίας να μιλήσει ” έξω από τα δόντια” καλώντας σε ενότητα
β) το ” μούδιασμα ” των παρευρισκομένων στρατιωτικών, αμέσως μετά τον χαιρετισμό του προέδρου της Ομοσπονδίας, όπου συνειδητοποίησαν το τι ακριβώς συμβαίνει στον χώρο της θεσμικής εκπροσώπησης
γ) η φωνή της ΠΟΜΕΝΣ δεν φιμώνεται, μπορεί να είναι δυσάρεστη, αλλά είναι πάντα αληθινή και με επιχειρήματα, με γνώμονα πάντα την ενότητα.

Facebook