Αξιότιμα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου (Ε.Σ.ΠΕΕ.ΛΕΣ), σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.),  (https://www.pomens.gr/enimerosi/deltia-typou/1113-pomens-i-diekdikisi-ton-emth-molis-ksekinise),  σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με την γνωμοδότηση των νομικών συμβούλων, ήρθε η ώρα για να διεκδικήσουμε μέσω δικαστικών αγωγών την ένταξη στην Β΄ μισθολογική κλίμακα των συναδέλφων μας προερχόμενων από ΕΜΘ αναδρομικά από τον Μάιο 2019.

Στην προσπάθεια μας να επιτύχουμε το βέλτιστο οικονομικό αποτέλεσμα, για τους συναδέλφους μας, πετύχαμε την εξής προσφορά από τα δικηγορικά Γραφεία των κ. ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ και κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΡΩΜΑΙΟΥ.

Η αγωγή για την ένταξη στην Β΄ μισθολογική κλίμακα αναδρομικά  από τον Μάιο 2019 στο ποσό των 20 ευρώ για τα μέλη της Ένωσης μας

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΤΕ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ (από 5% ως 10%), αλλά ουσιαστικά καταβάλλετε μόνο τα 20 ευρώ.  Είναι αυτονόητο ότι αν το ζήτημα επιλυθεί νομοθετικά πριν την κατάθεση των αγωγών, η ΠΟΜΕΝΣ θα φροντίσει για την άμεση επιστροφή των χρημάτων των συναδέλφων.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ Β΄ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΩΝ  ΕΜΘ  

ΒΗΜΑ 1ο : Από αύριο και μέχρι τις 30-06-2020 κάθε μέλος της Ε.Σ.ΠΕ.ΕΛΕΣ που επιθυμεί να προσφύγει μέσω του συγκεκριμένου τρόπου διεκδίκησης θα πρέπει να εκτυπώσει, συμπληρώσει και και προσκομίσει σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. τα κάτωθι ΕΝΤΥΠΑ :

  1. Αντίγραφο Φύλλου μητρώου, το οποίο θα αιτηθείτε από το 1ο  Γραφείο της Μονάδας σας, όπου εμφαίνονται η κατάταξη και οι υπηρεσιακές (βαθμολογικές) μεταβολές.
  2. Ενημερωτικά σημειώματα μισθοδοσίας (ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ) μηνών Μαΐου 2019 έως και σήμερα.
  3. ΕΝΤΥΠΟ΄΄Α΄΄ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΓΟΝΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ (Κατεβάστε το ΕΔΩ) Τονίζουμε ότι θα πρέπει να υπογραφεί και η «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ» που βρίσκεται στη 2η και 3η σελίδα.
  4. ΕΝΤΥΠΟ ”Β” ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ (κατεβάστε το ΕΔΩ) εις διπλούν με πρωτότυπες υπογραφές σε κάθε αντίτυπο
  5. ΕΝΤΥΠΟ ”Γ” ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ (Κατεβάστε το ΕΔΩ)  με θεωρημένο το γνήσιο της Υπογραφής

ΒΗΜΑ 2ο :   Να  καταθέσει το ποσό των 20,00  Ευρώ για την αμοιβή του Νομικού Συμβούλου,

–  Στο μέλος της ΕΣΠΕΕΛΕΣ στο οποίο προσκομίζει τα έγγραφα ζητώντας παράλληλα να παίρνετε την απόδειξη σας που θα  λέει ότι η Ένωση παρέλαβε το ποσό των 20 ευρώ που αφορά στην δικαστική διεκδίκηση της ένταξης στην Β΄ μισθολογική κλίμακα αναδρομικά  από τον Μάιο 2019.

–  Στο λογαριασμό που διαθέτει η Ε.Σ.ΠΕ.ΕΛΕΣ στην Εθνική Τράπεζα. Επισημαίνεται ότι η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιείται μόνο από Λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας και όχι από άλλη τράπεζα για να μην κατακρατείται ποσό ως έξοδα εμβάσματος αναγράφοντας σαν λόγο καταβολής μόνο : ”ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ – ΑΓΩΓΗ ΕΜΘ”  (π.χ. ”Γεωργιάδης  Χρήστος – Αγωγή ΕΜΘ”)

Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας:  415006934-56    IBAN Λογαριασμού :   GR61 0110 4150 0000 4150 0693 456

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ – Συνάδελφοι που δεν είναι ακόμη μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.ΕΛΕΣ

Για τους συναδέλφους που δεν είναι μέλη συμπληρώνουν την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ (ΕΣΠΕΕΛΕΣ)),  την οποία θα μας αποστείλουν επικοινωνώντας  με την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ και στη συνέχεια συμμετέχουν στη δικαστική διεκδίκηση ως μέλη της Ένωσης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με   Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ

Για περαιτέρω διευκρινήσεις, σχετικά με τη διαδικασία παράδοσης των δικαιολογητικών της διεκδίκησης στα μέλη του Δ.Σ. και της εγγραφής στην ΕΣΠΕΕΛΕΣ,  μπορείτε να επικοινωνήσετε:με τους:

Δημήτριο Ιωαννίδη         τηλ: 6945429958

Παναγιώτη Ελευθερίου  τηλ: 6936934216

Σταύρο Τράτα                τηλ: 6987699656

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ:

Email : info@espeeles.gr   /   espeeles@gmail.com

facebook:  ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.E.ΛΕΣ

 

 

Facebook