ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου – ΕΣΠΕΕΛΕΣ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Λγό (ΤΔ) Χαραλαμπέλλη Ευστράτιο, Γεν Γραμματέα Υπσγό (ΤΕΑ) Κατσαμπή Σταμάτιο και τα μέλη Δ.Σ. Ανθλγό (ΠΒ) Ιωαννίδη Δημήτριο,  Ανχη (ΑΠΒ) Θεόδωρο Κουτσίδη, συναντήθηκε τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 με τον επικεφαλή της παράταξης «Νέα Δράση, Νέος Δήμος», υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Μυτιλήνης κ.  Πανάγο Κουφέλο καθώς και τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Θέμη Χατζηλάμπρου.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία της ΕΣΠΕΕΛΕΣ, κατόπιν πρωτοβουλίας και πρόσκλησης του κ. Πανάγο Κουφέλου και πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα, ενώ ακολούθησε συζήτηση – ενημέρωση από τον Πρόεδρο για τις δράσεις του σωματείου καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εν ενεργεία στρατιωτικοί και οι οικογένειες τους οι οποίοι υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου.

Ακολούθησε ενημέρωση από τον κ. Πανάγο Κουφέλο σχετικά με το όραμά του για τον Δήμο Μυτιλήνης ενώ επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις προτάσεις του σωματείου μας δίνοντας ταυτόχρονα την υπόσχεση ότι θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα στην ΕΣΠΕΕΛΕΣ και στους εν ενεργεία στρατιωτικούς της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ευστράτιος Χαραλαμπέλλης
Λγός (ΤΔ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σταμάτιος Κατσαμπής
Υπσγός (ΤΕΑ)

 

Facebook