ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου – ΕΣΠΕΕΛΕΣ, αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο Αλχία (ΔΒ) Τράτα Σταύρο, Γεν Γραμματέα Υπσγό (ΤΕΑ) Κατσαμπή Σταμάτιο και τα μέλη Δ.Σ. Ανθλγό (ΠΒ) Ιωαννίδη Δημήτριο,  Ανχη (ΑΠΒ) Θεόδωρο Κουτσίδη, συναντήθηκε με τον επικεφαλή της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ», υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Μυτιλήνης κ. Παναγιώτη Χριστόφα καθώς και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του κ. Λαμπούση Φώτιο, κ. Γιακουμή Σωκράτη και κ. .Τσιβγούλη Χρήστο.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ, κατόπιν πρωτοβουλίας και πρόσκλησης του κ. Παναγιώτη Χριστόφα και πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα. Στην συζήτηση που ακολούθησε υπήρξε συναντίληψη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εν ενεργεία στρατιωτικοί και οι οικογένειες τους οι οποίοι υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου.

Ακολούθησε ενημέρωση από τον κ. Παναγιώτη Χριστόφα σχετικά με το όραμά του για τον Δήμο Μυτιλήνης ενώ επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις προτάσεις του σωματείου μας δίνοντας ταυτόχρονα την υπόσχεση ότι θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα στην Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ. και στους εν ενεργεία στρατιωτικούς της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ευστράτιος Χαραλαμπέλλης
Λγός (ΤΔ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σταμάτιος Κατσαμπής
Υπσγός (ΤΕΑ)

 

Facebook