ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ.) σας ενημερώνει ότι οι Σχης (ΑΠΒ) Θεόδωρος Κουτσίδης και Ανθλγός (ΠΒ) Δημήτριος Ιωαννίδης, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους  από μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΕΛΕΣ. εν όψη της επικείμενης διαγραφής τους από τις τάξεις του Στρατού και την ενεργό υπηρεσία μετά από 35 και 32 έτη αντίστοιχα ευδόκιμης υπηρεσίας,

Ως εκ τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 17 παράγρ.1 του Καταστατικού της Ένωσης που καθορίζει ότι σε περίπτωση παραίτησης μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, το επόμενο αναπληρωματικό μέλος καταλαμβάνει τη θέση του παραιτηθέντος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ.) σε έκτακτη συνεδρίαση του την Τετάρτη 06 Δεκ 2023 αποφάσισε την ανασύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου όπως παρακάτω:

 

α.  Ευστράτιος Χαραλαμπέλλης Πρόεδρος

β.  Σταύρος Τράτας Αντιπρόεδρος

γ.  Σταμάτιος Κατσαμπής Γεν. Γραμματέας

δ.  Κωνσταντίνος Πρωτόγηρος  Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

ε.  Παναγιώτης Ελευθερίου Ταμίας

στ.  Ανδρέας Γρηγορόπουλος μέλος

ζ. Παναγιώτης Λύμπος μέλος

 

Το  Νέο  Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με το άρθρο 17 παράγρ. 1 του Καταστατικού, έχει  θητεία  ίση  με  το  υπόλοιπο  της  τριετίας  που θα έπρεπε να διανύσει το Διοικητικό Συμβούλιο που διαδέχτηκε και μέχρι τη διενέργεια των επόμενων αρχαιρεσιών.

Κατόπιν πρότασης του Προέδρου και  με  την ομόφωνα σύμφωνη γνώμη του ΔΣ, τα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ Σχης (ΑΠΒ) Θεόδωρος Κουτσίδης και Ανθλγός (ΠΒ) Δημήτριος Ιωαννίδης, ανακηρύσσονται Επίτιμος Γενικός Γραμματέας και Επίτιμος Γραμματέας αντίστοιχα της ΕΣΠΕΕΛΕΣ σύμφωνα με το Άρθρο 4 παρ 1β του Καταστατικού της, καθότι επί τέσσερα συναπτά έτη συνέβαλαν με τη δράση τους αποφασιστικά στην προώθηση των σκοπών του σωματείου, με διεκδικήσεις υπέρ των συναδέλφων στρατιωτικών συσπειρώνοντας τους και πολλαπλασιάζοντας τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ.

Σύσσωμο το Δ.Σ. εύχεται στον Επίτιμο Γενικό Γραμματέα και Επίτιμο Αν. Γενικό Γραμματέα καλή αποστρατεία και ο Θεός να δίνει υγεία, μακροζωία και χαρά στους ίδιους και στις οικογένειές τους.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ευστράτιος Χαραλαμπέλλης
Τχης (ΤΔ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σταμάτιος Κατσαμπής
Υπσγός (ΤΕΑ)

 

Facebook