ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ «Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ.»

Την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της ΛΕΘ Μυτιλήνης, παρουσία μελών της ένωσης, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού, με τα ακόλουθα θέματα:

α. Παρουσίαση Διοικητικού απολογισμού από τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ.

β. Παρουσίαση οικονομικού ισολογισμού Διαχειριστικής περιόδου 10/06/2019 μέχρι 31/12/2019 και προϋπολογισμού έτους 2020 από τον Ταμία του ΔΣ.

γ. Παρουσίαση Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής. και απαλλαγή ή μη του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη οικονομικής Διαχείρισης.

Ακολούθησε η Κοπή της Βασιλόπιτας με την ευλογία του Λγού Στρατιωτικού ιερέως της 98 ΑΔΤΕ πάτερ Θεόδωρου.

Στη συνέχεια τα μέλη της ένωσης ενημερώθηκαν από το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ. για όλες τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και τους στόχους που έχει θέσει για το 2020 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών «Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.» σε θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Τα μέλη εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την έως τώρα θεσμική τους εκπροσώπηση από την ένωση και υπήρξε αναγνώριση και παραδοχή από όλους για την μεγάλη συμβολή της «Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ» στην προάσπιση των συμφερόντων τους, δίνοντας της ψήφο εμπιστοσύνης.

Τέλος η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ. ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και φίλους της για την προσέλευσή τους στη Γενική Συνέλευση και δηλώνει πως η παρουσία και η συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις των ανωτάτων οργάνων του Σωματείου όπως η Γενική Συνέλευση, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει για την θεσμική τους εκπροσώπηση καθώς μέσα από το διάλογο και τις δημοκρατικές διαδικασίες δίνονται απαντήσεις και βρίσκονται λύσεις στα τόσα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ευστράτιος Χαραλαμπέλλης
Υπλγός (ΤΔ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Θεόδωρος Κουτσίδης
Τχης (ΑΠΒ)

 

Facebook