ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητα; Λέσβου «Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ.» με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων 2020, εύχονται από καρδιάς καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους τους μαθητές, ώστε να δικαιωθεί ο αγώνας τους όλο το προηγούμενο διάστημα για την κατάκτηση των στόχων τους.

Οι εξετάσεις αυτές, είναι από τις πρώτες «μάχες» που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, αλλά είναι και η αφετηρία για να θέσετε νέους στόχους και να ξεκινήσετε νέες προσπάθειες. Αποτελούν έναν σημαντικό αγώνα στο στίβο των επιδιώξεων και στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα μας.

Ευχόμαστε το αποτέλεσμα των πολύχρονων προσπαθειών σας, ν΄ ανταμείψει τους κόπους σας και να σημάνει την αρχή για έναν νέο κύκλο εμπειριών και γνώσεων, που θα αποτελέσουν μελλοντικά «ισχυρό όπλο» για την επαγγελματική και προσωπική σας καταξίωση, γεγονός που θα σας δώσει την δυνατότητα και θα σας επιτρέψει να εκπληρώσετε τα όνειρα σας.

Η επιμονή και η θέληση που επιδεικνύεται στον αγώνα σας για τη διεκδίκηση των ονείρων σας μας κάνουν υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον στο οποίο θα πρωταγωνιστείτε. Χρειάζεται να οπλιστείτε με ηρεμία, ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση, ώστε να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τους κόπους και τις θυσίες τις δικές σας, των γονιών σας και των δασκάλων σας, με στόχο να αποδώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας.

Ευχόμαστε και πάλι, καλή επιτυχία σε’ σας και στις οικογένειές σας, Υγεία και κουράγιο για να σας στηρίζουν σε όλες τις επιλογές σας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ευστράτιος Χαραλαμπέλλης
Υπλγός (ΤΔ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Θεόδωρος Κουτσίδης
Τχης (ΑΠΒ)

 

Facebook