ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΟΥ

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

 

Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου – ΕΣΠΕΕΛΕΣ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Λγό (ΤΔ) Χαραλαμπέλλη Ευστράτιο, Γεν Γραμματέα Ανχη (ΑΠΒ) Θεόδωρο Κουτσίδη, Αντιπρόεδρο Υπσγό (ΤΕΑ) Κατσαμπή Σταμάτιο, Αν. Γεν. Γραμματέα Ανθλγό (ΠΒ) Ιωαννίδη Δημήτριο, Ταμία Αλχία (ΤΘ) Ελευθερίου Παναγιώτη, και Αλχία (ΔΒ) Τράτα Σταύρο, συναντήθηκε τη Πέμπτη 18 Μαΐου 2023, με τον υποψήφιο Βουλευτή Λέσβου – Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Παναγιώτη Παρασκευαΐδη

Η συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία της ΕΣΠΕΕΛΕΣ, κατόπιν πρωτοβουλίας και πρόσκλησης του κ. Παναγιώτη Παρασκευαΐδη και πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα, ενώ ακολούθησε ενημέρωση από όλα τα μέλη της ένωσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί και οι οικογένειες τους οι οποίοι υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου και του παραδόθηκε σχετικό υπόμνημα.

Ο κ. Παναγιώτης Παρασκευαΐδης επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και έδωσε την υπόσχεση ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση προτάσεων και εύρεση λύσεων στα προβλήματα που απασχολούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ευστράτιος Χαραλαμπέλλης
Λγός (ΤΔ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Θεόδωρος Κουτσίδης
Aνχης (ΑΠΒ)

 

Facebook