ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ  Ε.Σ.ΠΕ. E.ΛΕΣ  ΜΕ ΤΟΝ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ κ. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι/σες

Στα πλαίσια των επαφών της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου «Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ.» με τους θεσμικούς παράγοντες της Λέσβου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019, εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας της «Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ.» με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης ο Αντιπρόεδρος της «Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ.» Σταμάτιος Κατσαμπής, ο Γεν. Γραμματέας Θεόδωρος Κουτσίδης, ο Ταμίας Παναγιώτης Ελευθερίου και τα μέλη του Δ.Σ Σταύρος Τράτας και Κωνσταντίνος Πρωτόγηρος.

Η ένωση μας συνεχάρη το κ. Κώστα Μουτζούρη για την εκλογή του και του ευχήθηκε μια γόνιμη και επιτυχή θητεία επ ωφελείας όλων των Νήσων του Βορείου Αιγαίου που είναι υπό την ευθύνη της Περιφέρειας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό κλίμα και κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιπρόεδρος της ένωσης είχε την ευκαιρία να αναλύσει στον κ. Περιφερειάρχη τον σκοπό ίδρυσης της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ., του τόνισε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις στον καιρό της ειρήνης έχουν ως αποστολή και την κοινωνική προσφορά με συνεχή συνεισφορά στη Λέσβο, με αρωγή στις θεομηνίες (κατάσβεση πυρκαγιών – πλημμύρες), αεροδιακομιδές, προσφέροντας το ύψιστο αγαθό την ανθρώπινη ζωή  και τόσα άλλα που συμπληρώνουν τον ατελείωτο κατάλογο προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων. Επίσης τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι και οι οικογένειές τους που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου.

Ο κ. Περιφερειάρχης τόνισε την αναγκαιότητα ύπαρξης του σωματείου μας για την εκπροσώπηση των εν ενεργεία στρατιωτικών που υπηρετούν σε Μονάδες που εδρεύουν στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, δήλωσε συμπαραστάτης και αρωγός στην προσπάθεια μας, διαβεβαιώνοντας ότι η τοπική κοινωνία και οι αρχές που την εκπροσωπούν τιμούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για την συνεχή τους προσφορά, στην εδραίωση κλίματος ασφάλειας στην ευαίσθητη περιοχή της Λέσβου.

Παράλληλα τόνισε ότι το Γραφείο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, θα είναι πάντοτε ανοιχτό για έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο για τα προβλήματα που απασχολούν τα στελέχη που υπηρετούν στην περιοχή.

Τέλος ο Αντιπρόεδρος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για το κλίμα  άριστης συνεργασίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ευστράτιος Χαραλαμπέλλης
Υπλγός (ΤΔ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Θεόδωρος Κουτσίδης
Τχης (ΑΠΒ)

 

Facebook