ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ  Ε.Σ.ΠΕ. E.ΛΕΣ  ΜΕ ΤΟΝ  ΔΗΜΑΡΧΟ
ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ κ. ΣΤΡΑΤΗ ΚΥΤΕΛΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι/σες

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας, πραγματοποίησε  εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας με τον νέο Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Στρατή Κύτελη, στο πλαίσιο συναντήσεων της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ., με σκοπό την ενημέρωση φορέων της πολιτείας για τις δράσεις και τα προβλήματα των μελών της Ένωσης.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης ο Αντιπρόεδρος της «Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ.» Σταμάτιος Κατσαμπής, ο Γεν. Γραμματέας Θεόδωρος Κουτσίδης, ο Αν. Γεν Γραμματέας Δημήτριος Ιωαννίδης και το μέλος του Δ.Σ Κωνσταντίνος Πρωτόγηρος.

Το Δ.Σ. της ένωσης μας συνεχάρη το Δήμαρχο Μυτιλήνης για την εκλογή του και του ευχήθηκε μια γόνιμη και επιτυχή θητεία για το νησί μας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό  κλίμα και κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος είχε την ευκαιρία να αναλύσει στον κ. Δήμαρχο τον σκοπό ίδρυσης της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ. Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου και ειδικά για τις περιοχές ευθύνης του Δήμου Μυτιλήνης.

Ο κ. Δήμαρχος τόνισε την αναγκαιότητα ύπαρξης του σωματείου μας για την εκπροσώπηση των εν ενεργεία στρατιωτικών που υπηρετούν σε Μονάδες που εδρεύουν στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου και ειδικά σε περιοχές ευθύνης του Δήμου Μυτιλήνης, δήλωσε συμπαραστάτης και αρωγός στην προσπάθεια μας, τονίζοντας πως η πόρτα του γραφείου του θα είναι πάντα ανοιχτή.

Και οι δύο πλευρές δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τις επαφές τους με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και συνεχόμενες ενημερώσεις σε τακτά διαστήματα.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ευστράτιος Χαραλαμπέλλης
Υπλγός (ΤΔ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Θεόδωρος Κουτσίδης
Τχης (ΑΠΒ)

 

Facebook