ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου – ΕΣΠΕΕΛΕΣ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Λγό (ΤΔ) Χαραλαμπέλλη Ευστράτιο, Αντιπρόεδρο Υπσγό (ΤΕΑ) Κατσαμπή Σταμάτιο, Αν. Γεν. Γραμματέα Ανθλγό (ΠΒ) Ιωαννίδη Δημήτριο και μέλος του Δ.Σ, Αλχία (ΔΒ) Τράτα Σταύρο, συναντήθηκε τη Πέμπτη 27 Απριλίου 2023, με τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε κ. Νικόλαο Παπαναστάση.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία της ΕΣΠΕΕΛΕΣ, κατόπιν πρωτοβουλίας και πρόσκλησης του κ. Παπαναστάση και πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα ενημερώνοντας τον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί και οι οικογένειες τους οι οποίοι υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου και του παραδόθηκε σχετικό υπόμνημα με προτάσεις μας.

Οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν για την έναρξη συνεργασίας και επαφών και από την πλευρά του ο κ. Παπαναστάσης Νικόλαος έδωσε την υπόσχεση ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση προτάσεων και εύρεση λύσεων στα προβλήματα που απασχολούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ευστράτιος Χαραλαμπέλλης
Λγός (ΤΔ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Θεόδωρος Κουτσίδης
Ανχης (ΑΠΒ)

 

Facebook