ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της για τις αποφάσεις του Αρχηγού ΓΕΣ, ο οποίος για ακόμη μία φορά, δείχνει τα άμεσα αντανακλαστικά του για την επίλυση προβλημάτων που απασχολούν την καθημερινότητα των συναδέλφων μας με το :

     Α. Να διορθώσει την αδικία σχετικά με την χορήγηση της ειδικής άδειας διάρκειας 10 ημερών, που χορηγείται στα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που στελεχώνουν ειδικές υπηρεσίες των Στρατιωτικών Νοσοκομείων με την επέκταση της και στους συναδέλφους μας που εργάζονται στις αντίστοιχες υπηρεσίες στα Κινητά Χειρουργικά Νοσοκομεία Εκστρατείας (ΚΙΧΝΕ). Η απόφαση αυτή αποτελεί μια ακόμα πολύ σημαντική επιβεβαίωση της ορθότητας της πρότασης μας που είχαμε υποβάλει με σχετικό έγγραφό μας κατόπιν σχετικής επιστολής της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ). ΠΟΜΕΝΣ: Υγειονομική Περίθαλψη Στρατιωτικών

     Β. Να εξαλείψει το πρόβλημα που είχε αναδείξει η Ομοσπονδία μας κατόπιν σχετικής επιστολής της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (ΕΣΠΕΗΠ), ΠΟΜΕΝΣ: Αδικία στη χορήγηση των ειδικών αδειών του Υγειονομικού προσωπικού. για τον συνάδελφο μας, ο οποίος μετά από νοσηλεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων “Χατζηκώστα”, λόγω τροχαίου ατυχήματος που υπέστη, κλήθηκε να καταβάλει το ποσό των 600,00 ευρώ, ως κόστος επέμβασης, διότι δεν νοσηλεύτηκε σε Στρατιωτικό νοσοκομείο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, για άλλη μια φορά αποδεικνύει πως  όταν οι προσπάθειές σου είναι άοκνες  και ο στόχος σου ρεαλιστικός τότε ένας δρόμος υπάρχει, αυτός της αναγνώρισης του έργου σου.

Με γνώμονα λοιπόν την Μέριμνα Προσωπικού των συναδέλφων μας και τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα των Ενόπλων Δυνάμεων, θα εξακολουθήσουμε να αναδεικνύουμε καθημερινά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σκληρά εργαζόμενα στελέχη του στρατεύματος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Λγος (ΠΖ)

 

Facebook