ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η ΠΟΜΕΝΣ, την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, είχε επίσημη συνάντηση με την Ηγεσία της  Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στα γραφεία στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

Η Ομοσπονδία εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της Δημήτριο Ρώτα και τον Αντιπρόεδρο Επικοινωνίας Νικόλαο Ασφή, όπου είχαν την Τιμή να συνομιλήσουν με τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλειο Παπακώστα, με τον Υποδιευθυντή Αστυνομικό Υποδιευθυντή Ευστράτιο Ματακούλια και με την Επικεφαλής του Τμήματος Καινοτόμων Δράσεων και Στρατηγικής Αστυνόμο Β΄ (Ε.Κ.) Δρ. Αιμιλία Δουκέλη.

Η Ομοσπονδία εξέφρασε την ικανοποίηση της για την απόλυτα επιτυχημένη διαδικτυακή ημερίδα που διοργάνωσε πρόσφατα, αισθανόμενη την ανάγκη να αποδώσει συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας – στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας για την πρωτοβουλία τους αυτή.

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι η συγκεκριμένη Διεύθυνση ακούραστα, καθημερινά και αποτελεσματικά παράγει κοινωνικό έργο για όλους μας (μικρούς και μεγάλους) και τους οφείλουμε δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Μέσα σε κλίμα συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας εκτίμησης, συμφωνήθηκε το προσεχές διάστημα να αναληφθούν από κοινού πρωτοβουλίες για κοινές δράσεις ενημέρωσης των συναδέλφων στρατιωτικών και των οικογενειών μας, πάνω σε θέματα που μας αφορούν.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Ασμχός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook