ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια των θεσμικών ενεργειών της Γραμματείας ΑΣΣΥ της ΠΟΜΕΝΣ με σκοπό την ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν τον θεσμό, εν όψει του επικείμενου νομοσχεδίου, κλιμάκιο της Ομοσπονδίας, αποτελούμενο από τον Γραμματέα Οργανωτικού Ηλία Κολλύρη, τον Τομεάρχη Θεμάτων ΑΣΣΥ Κωνσταντίνο Σάμψων και τον Τομεάρχη Μέριμνας Γεώργιο Λέντζιο, επισκέφτηκε, στη Βουλή των Ελλήνων, τον ” ακούραστο σύμμαχο ” των δικαίων αιτημάτων των εν ενεργεία στρατιωτικών Βουλευτή Έβρου κ. Χρήστο Δερμεντζοπουλο, μαζί με τον Βουλευτή ΝΔ Μεσσηνίας κ. Περικλή Μαντά.

Και οι δύο Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος είχαν άριστη γνώση των θεμάτων που απασχολούν τόσο τους συναδέλφους ΑΣΣΥ, όσο και τους συναδέλφους των άλλων θεσμών προέλευσης, μέσω της αγαστής συνεργασίας τους, με τα ΔΣ των πρωτοβάθμιων Ενώσεων Στρατιωτικών Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Μεσσηνίας αντίστοιχα.
Η ΠΟΜΕΝΣ μέσω της Γραμματείας ΑΣΣΥ της Ομοσπονδίας και μέσω των νέων Τομεαρχών που από εχθές ανέλαβαν καθήκοντα, βεβαιώνει όλους τους αποφοίτους του θεσμού όλων των ετών κατάταξης, ότι θα συνεχίσει να διεκδικεί και να αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις της, ώστε να αποκατασταθούν όλες οι αδικίες που βιώνουν οι απόφοιτοι ΑΣΣΥ.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Ασμχός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook