ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

           Με ιδιαίτερη χαρά περιήλθε προς ενημέρωση μας, ότι το αίτημα της ΠΟΜΕΝΣ που αφορά την παράταση- διευκόλυνση όλων των διαδικασιών λειτουργίας των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων Στρατιωτικών, λήφθηκε σοβαρά υπόψιν από τον Υπουργό Εργασίας κ. Ιωάννη Βρούτση, δίνοντας άμεσα λύση στον εύλογο προβληματισμό που είχαν περιέλθει οι Διοικήσεις των Ενώσεων σε Πανελλήνιο επίπεδο. 

           Η ΠΟΜΕΝΣ κατόπιν ανάδειξης του θέματος από τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις της, κατέθεσε ως όφειλε στις 12/11/20 επιστολή στον Υπουργό Εργασίας.

           Σήμερα 27/11/20 η ΠΟΜΕΝΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει όλες τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις ότι ο Υπουργός κ. Βρούτσης μερίμνησε για το δίκαιο του αιτήματος μας.

            Επίσης ενημερωθήκαμε ότι και οι υπόλοιπες συντάξεις των συναδέλφων μας που βρίσκονται σε αναμονή, οδεύουν το προσεχές διάστημα προς πλήρη αποκατάστασή τους, μέσω του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΤΛΑΣ, αποτέλεσμα των ενεργειών του Υπουργού Εργασίας κ. Βρούτση και της Διοίκησης του ΕΦΚΑ κ.κ. Διοικητή Χρήστου Χάλαρη και Υποδιοικητή Επαμεινώνδα Ατσαβέ, τους οποίους και Ευχαριστούμε θερμά.

           Άλλη μια μεγάλη δικαίωση για την ΠΟΜΕΝΣ είναι γεγονός με θετικό αντίκτυπο όχι μόνο για τις δικές μας Ενώσεις, αλλά και για τις Ενώσεις που δεν έχουν έρθει ακόμα στην μεγάλη μας οικογένεια.          

 Όπως διαπιστώνουν όλοι, η ΠΟΜΕΝΣ δεν αποκλείει κανένα από τις μεγάλες της επιτυχίες, αποτελώντας τη σκέπη της θεσμικής μας εκπροσώπησης.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook