ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

     Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Το κάλεσμα της ΠΟΜΕΝΣ σε όλες τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις Στρατιωτικών, για ενότητα, συνεχίζει να βρίσκει δυναμική απήχηση.

Είναι μονόδρομος και επιτακτική ανάγκη, οι φωνές όλων των δυνάμεων εκπροσώπησης, ανά την Επικράτεια, να ενωθούμε σε ΜΙΑ.

Αυτό ζητάνε ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι μας και η ΠΟΜΕΝΣ ως η πολυπληθέστερη και αντιπροσωπευτικότερη Ομοσπονδία στις ΕΔ, αυτό επιδιώκει και θα επιδιώκει με κάθε πρόσφορο μέσο.

Σήμερα 19 Απριλίου 2022, μετά από μια ξεκάθαρη απόφαση του ΔΣ,  6-0 υπέρ ΠΟΜΕΝΣ, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων εντάσσεται στην μεγάλη οικογένεια της Ομοσπονδίας μας.

Οι προσδοκίες των μελών του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Χανίων για μια σοβαρή θεσμική εκπροσώπηση για το καλό των συναδέλφων – μελών τους, σχηματοποιούνται και επίσημα υπό την σκέπη της ΠΟΜΕΝΣ και συνοδοιπόρους τα δεκάδες ΔΣ των Ενώσεων της Ομοσπονδίας μας, σε όλη την Ελλάδα!

Η ΠΟΜΕΝΣ καλωσορίζει, μέσω των νέων Αδελφών – Μελών του ΔΣ Ε.Σ.ΠΕ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ, τους στρατιωτικούς υπηρετούντες στα Χανιά και τους υπόσχεται ότι πλέον με πράξεις, με ουσία και δια ζώσης συνεχή επικοινωνία, θα δίνεται το μέγιστο, για την επίλυση των χρόνιων θεμάτων που απασχολούν την καθημερινότητα τους.

Με τη νέα πραγματικότητα, αυτήν την φορά, από τα Χανιά, οφείλουμε να είμαστε πολύ πιο αισιόδοξοι ότι η ευχή, «Στο Τέλος Όλοι ΠΟΜΕΝΣ», πλησιάζει να γίνει πράξη….

      Αυτή είναι η οικογένεια της ΠΟΜΕΝΣ. Όλοι για έναν και ένας για όλους!

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Ασμχός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook